25 september 2004
Suzuki Alto (2002 - 2008)
Nieuws

Suzuki Alto (2002 - 2008)

Suzuki Alto nu vanaf 25 euro per maand

25 september 2004 - Suzuki komt met een feestelijk financieringsaanbod op de voordeligste auto van Nederland. Het gaat om de Suzuki Alto, die dankzij een zeer voordelige regeling gedurende drie jaar al vanaf € 25,- per maand is te rijden. Een zeer laag bedrag dat geldt als een passend slotakkoord voor het dit jaar met veel acties gevierde 25-jarig jubileum van Suzuki autos in Nederland.
AutoCoach

Het financieringsaanbod geldt voor iedereen die bij de Suzuki-dealer in de periode van 1 september tot en met 30 november 2004 een Alto aanschaft. Bij het Suzuki betaalplan wordt uitgegaan van een slottermijn van maximaal € 4.500,- (waarvoor de inruilprijs van de Alto na 36 maanden kan worden gebruikt). Dankzij een rente van 6,9 % (effectief) komt het maandbedrag uit op € 25,-.

Suzuki Alto (2002 - 2008)

Bij het jaarlijkse autokostenonderzoek van de Consumentenbond komt de Suzuki Alto al negen jaar achtereen als de voordeligste auto van Nederland uit de bus. Dat is onder meer te danken aan de hoge restwaarde. Op basis daarvan kunnen de Suzuki-dealers dan ook een scherpe financiering aanbieden, welke tijdelijk nog eens extra voordelig wordt gemaakt in het kader van het 25-jarig jubileum. Het is daarom dat deze financiering tijdelijk aantrekkelijker uitpakt dan de 1 euro per dag financiering waarmee Suzuki vorig jaar flink wat succes boekte voor de Alto.

Al jarenlang behoort de Suzuki Alto in Nederland tot de bestverkochte compacte autos. Het is een van de eerste modellen waarmee Suzuki met de slogan "een raaazend knap karretje" definitief doorbrak op de Nederlandse markt. Vele modelgeneraties verder is de Alto uitgegroeid tot een behoorlijk ruime auto met een slim ingericht interieur en een zuinige viercilinder 1.1-liter-benzinemotor. Standaard is de Alto GX onder andere voorzien van ABS, in delen neerklapbare achterbank, dubbele airbag en hoofdsteunen voor en achter. De GLX (automaat) heeft onder andere centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor, stuurbekrachtiging en bumpers in carrosseriekleur.

De Alto GX is te koop vanaf € 7.999,- en de luxueuze GLX is er vanaf € 8.999,-. De Suzuki Alto GLX automaat is leverbaar vanaf € 10.299,-.

XLLease