31 augustus 2006
Subaru Outback (2003 - 2009)

Subaru Outback (2003 - 2009)

Subaru Outback ondergaat facelift

Autozine
31 augustus 2006 | Parallel aan de modificaties die Subaru doorvoerde bij de nieuwe Legacy Touring Wagon, lopen de vernieuwingen aan de Subaru Outback. Waarbij aangetekend kan worden dat de Outback leverbaar is in zes uitvoeringen: vier met 2,5 liter boxermotor en twee 3.0-H6 krachtbron.
AutoCoach

De nieuwe Outback kenmerkt zich door een nieuw design van front, voorbumper en spatborden, een nieuwe grille, andere koplampen en buitenspiegels, nieuwe 17-inch lichtmetalen wielen (afwijkend voor 2.5i en 3.0R), alsmede door het feit dat de merknaam Subaru weer is terug te vinden op de achterzijde. Tevens is er sprake van een andere indeling van de achterlichten en heeft de achterklep een chromen verbindingsstrook tussen het logo en de achterlichten.

Subaru Outback (2003 - 2009)

Binnenin de Subaru Outback modeljaar 2007 zijn diverse modificaties doorgevoerd. Alle uitvoeringen worden nu bijvoorbeeld af fabriek uitgerust met een 6-CD wisselaar, MP3-afspeelmogelijkheid, een decoratieve metallic strip in het dashboard, een nieuw vormgegeven stuurwiel met geïntegreerde bediening van de cruise control, een decoratieve metallic strip in het dashboard, alsmede een ander design voor de middenconsole, inclusief verlichte bekerhouders (3.0R). Voorts is het stuurwiel nu ook axiaal verstelbaar, is de airconditioning links en rechts apart instelbaar en kan de bestuurdersstoel van de Outback met lederen bekleding nu 8-voudig versteld worden. Bovendien is er in dit geval sprake van twee geheugenstanden. Het DVD-navigatiesysteem kent nu meer functies.

De Outback 3.0R betekent modeljaar 2007 ook de komst van SI-DRIVE, een elektronisch systeem waarmee het motorkarakter op de wensen van de bestuurder kan worden afgestemd. Vier van de zes Outback-uitvoeringen zijn uitgerust met een automatische Sportshift transmissie, die in geval van een 3.0R handmatig nu ook via paddles aan het stuur kan worden bediend.

Subaru Outback (2003 - 2009)
XLLease
Subaru presenteert prototype pickupSubaru presenteert prototype pickup
29 september 2001
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum