26 mei 2021
Subaru Forester

Subaru Forester

Subaru Forester e-Boxer nu ook als Van

Autozine
26 mei 2021 | Subaru biedt zijn Forester e-BOXER nu ook aan op grijs kenteken. Deze hybride Forester Van biedt het comfort, de ruimte en veiligheid bekend van de Forester en combineert dit dankzij BPM vrijstelling met een prijs van 33.395 euro, exclusief belastingen. De Subaru Forester e-BOXER op grijs kenteken is per direct in twee uitvoeringen leverbaar.
AutoCoach

Ondanks de afscheiding is de zitpositie in de Forester volgens de fabrikant uitstekend dankzij een voorstoel die voldoende verstelbaar is. De laadruimte van de Forester Van is onveranderd. Via een hoog openzwaaiende achterklep wordt toegang geboden tot een laadruimte van 1.779 liter. Voor wie niet genoeg heeft aan dat laadvolume: de Forester mag ook 1.870 kilogram trekken en hij kan een daklast van 100 kilogram aan op de dakdragers. De donkere zijruiten verhullen dat het om een grijskenteken-auto gaat. Daardoor ziet de Forester er zeer representatief uit.

Subaru Forester

Afhankelijk van de gekozen uitvoering is de Forester Van er vanaf € 33.395,- (excl. BTW, excl. BPM) voor de Comfort. Dt is inclusief permanente vierwielaandrijving en automatische transmissie. De completer uitgeruste Luxury wisselt van eigenaar voor € 35.874,- (excl. BTW, excl. BPM).

De Forester Van is per direct via de officiële Subaru-dealers leverbaar en komt, net als elke nieuwe Subaru, in aanmerking voor 5 jaar garantie, 5 jaarmobiliteitsgarantie en 5 jaar nieuwwaardeverzekering.

Subaru Forester nu ook als SportSubaru Forester nu ook als Sport
13 april 2021
5 EuroNCAP sterren voor Subaru Forester5 EuroNCAP sterren voor Subaru Forester
4 december 2019
5e Subaru Forester als First Edition5e Subaru Forester als First Edition
22 juli 2019
Subaru onthult 5e generatie ForesterSubaru onthult 5e generatie Forester
5 maart 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum