4 september 2014
Subaru Forester (2013 - 2019)

Subaru Forester (2013 - 2019)

Subaru Forester tijdelijk als Nagano

Autozine
4 september 2014 | De Subaru Forester is tijdelijk leverbaar in Nagano-uitvoering. Naast een automatische transmissie heeft dit actiemodel een navigatiesysteem en lederen bekleding zonder meerprijs.

Op zoek naar een Subaru Forester?
bynco heeft er 3 vanaf € 22.880,-

Subaru Forester (2013 - 2019)

De naam 'Nagano' is niet zomaar gekozen als aanduiding voor het actiemodel van Subaru. Hoewel de Japanse stad op het eiland Honshu vooral bekend is van de Olympische Winterspelen in 1998, heeft Nagano net als de Subaru Forester veel te bieden. In de stad is bijvoorbeeld een openluchtpark met dinosauriërs te vinden, er staat een van de grootste gouden Boeddhabeelden van Japan en er zijn zowel historische als moderne architectonisch interessante bouwwerken te bewonderen. Wat voor Nagano geldt, geldt volgens de importeur ook voor Subaru: modern, een rijke historie en verrassende details.

Subaru Forester (2013 - 2019)

Vanzelfsprekend is de Subaru Forester Nagano voorzien van het gebruikelijke Symmetrical AWD, de vierwielaandrijving die voor veel mensen een belangrijke reden is om voor het Japanse merk te kiezen. Dankzij het systeem is de Forester niet alleen op lange, rechte wegen zeer stabiel, maar ook buitengewoon in z'n element op een minder ideale ondergrond.  En doordat de Subaru Forester een (geremd) aanhangwagengewicht van 2.000 kilo aan kan, is een zware caravan of paardentrailer evenmin een probleem.

De Forester Nagano Luxury is per direct leverbaar vanaf 36.995 euro. Naast een automatische transmissie, zwart lederen bekleding en navigatie, heeft de Forester Nagano ook klimaatregeling, elektrische ramen voor en achter, elektrische spiegels, achteruitrijcamera, lichtmetalen velgen en een  bluetooth-carkit.

AutoCoach
Subaru Forester nu als Spring EditionSubaru Forester nu als Spring Edition
25 maart 2019
Subaru Forester nu ook met EyeSightSubaru Forester nu ook met EyeSight
4 augustus 2017
Subaru introduceert Forester D-CVTSubaru introduceert Forester D-CVT
6 oktober 2014
Subaru Forester is Motor Trend SUV 2014Subaru Forester is Motor Trend SUV 2014
21 oktober 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum