14 december 2018
Feedback
SsangYong Rexton

Forum SsangYong Rexton

Reacties van eigenaren

  

, datum: 22 december 2017

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Instrumenten zekering eruithalen en na 1 min weer monteren hierdoor reset de cokpitekectronica de R in zijn achteruit moet knipperen dat is een waarschuwing dat U achteruit rijd

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 6 december 2016

Ervaring met auto: Zeker in de bergen met 6200 mm dubbel asser uit de kunst. Ook in de sneeuw, uiteraard wel goede winterbanden.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Gewoon goed onderhoud doet wonderen, zoals voor ieder merk.

Reageer Nieuw
UitvoeringRx290
Brandstofdiesel
Bouwjaar2005
In bezit11 jaar
KM-stand187.500 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 30 juni 2016

Ervaring met auto: Men zegt altijd MB motor. Die gaat wel 5 ton mee. Nou dat gaat die van mij niet halen hoor. Steeds wat. Steeds automaatbakolie bijvullen. Nu weer niet vooruit te branden bij optrekken en als je plots moet remmen. Luchtmassameter vervangen. Lost niets op. Olie uit bak. Kwam 1.5 Ltr uit. 4ltr er in. Hij lekt waarschijnlijk. Nu bij optrekken nog niet vooruit te branden en ook niet als je een scherpe bocht neemt. Word er nu wel gek van. Zeker levensgevaarlijk met een aanhanger met paarden.

Reageer Nieuw
Uitvoering270 Xdi
Brandstofdiesel
Bouwjaar2004
In bezit12 jaar
KM-stand253.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor5
  
  

, datum: 16 mei 2016

Ervaring met auto: Wij hebben deze auto nieuw gekocht bij Garage Zandvliet in Beverwijk, maar we hebben erg lang op de auto moeten wachten. Eerst was de auto zoekgeraakt? Geen idee hoe je een auto kan kwijtraken. Ombouwen naar grijs kenteken, ook daar raakte de auto 2 maanden zoek. Daarna was het kenteken zoek.

Er zat roest aan de dakdragers, maar dat moesten we zelf maar oplossen. Helaas was de auto al betaald en de auto weer teruggeven en ons geld terug krijgen zat er niet in. Twee weken nadat we eindelijk, na drie ophaal afspraken konden ophalen gingen er allerlei lampjes branden en hoorde wij piepgeluiden. Wij dus terug naar het autobedrijf v. Zandvliet en die was intussen failliet gegaan! Weg alle garanties. We konden nergens meer terecht omdat ook de importeur failliet was gegaan. Daar sta je dan met een auto met een smak geld aan extra opties, ruim 50.000 euro armer. Weg onze gespaarde geld.

Wij zijn er ziek van, al die elektrische, maar als je in de auto rijd is het een formidabele auto waar je je erg veilig in voelt, de automaat is geweldig! Het sturen door de bochten, ook op klaverblad is super en blijf je de baas over de auto zonder problemen. Jammer van die storingen en het feit dat wij nooit ergens terecht konden met onze klachten.

Ervaring met verkoop: Zie mijn verhaal wat ik heb ingevuld. Wij gaan nu naar de dealer in Alkmaar ten Boekel en Bakker.

Nieuw

Brandstofdiesel
Bouwjaar2008
In bezit8 jaar
KM-stand10.500 km
DealerTen Boekel en Bakker

Betrouwbaarheid3
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Waggendorff, datum: 4 juni 2018

Antwoord: Ten Boekel en Bakker is inmiddels ook failliet.

Reageer
  

, datum: 16 november 2015

Ervaring met auto: De service en garanties zijn ver weg te zoeken voor een nieuwe auto, als dit aan autobedrijf Selles aan de Kamperzeedijk ligt is zeker. Maar als importeur mag deze zichzelf ook schamen.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
DealerSelles Auto's Kamperzeedijk

Betrouwbaarheid1
Comfort3
Motor5
  
 
Reactie van: Wrenesvollenhove, datum: 13 december 2015

Antwoord: Wij kennen dit ook, onbegrijpelijk dat dit kan. Misschien iets voor Kassa, dan hebben ze een programma vol.

Reageer
  

, datum: 12 juni 2015

Ervaring met auto: Wij kochten deze auto zakelijk bij autobedrijf Selles in Genemuiden, na een aantal problemen bij een nieuwe auto die de dealer niet oploste ging het na aankoop van vier maand mis. Wij kregen een natte voorruit en de aircosystemen werkte niet, hier na ging de display opwerken en uitslaan, wij terug naar de dealer nee dit is garantie, maar na een week de uitlag. Wij hebben zelf een vloeistof volgens deze dealer over het dashboard gegooid geen garantie, en een nota van 2000 euro voor onderzoeken en een leen auto. Nu een maand verder veel problemen auto mocht niet terug ondanks deze nog niet gerepareerd is en een rechtszaak omdat wij onze auto gewoon terug wilden. Bij deze ga nooit bij deze dealer Selles een auto kopen veel beloften maar voor de rest niks, wij moeten nu via een rechtszaak ons gelijk halen.

Nieuw

Brandstofdiesel
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand4.000 km
DealerSelles Auto's Kamperzeedijk

Betrouwbaarheid1
Comfort7
Motor7
  
 
Reactie van: Info, datum: 9 oktober 2015

Antwoord: Leuk u gesproken te hebben, u maakt het zelfde mee als wij. Ik ken de handelswijze omtrent de leenauto nota, ze geven een leenauto mee wat een huurauto wordt. Graag alle mensen zichzelf bij ons melden, wij zijn bezig met een tv programs omtrent autobedrijf Selles en zijn nu met 5 gedupeerden. Indien u zich meldt kan het tv bedrijf gelijktijdig de opnames maken.

 
Reactie van: Bon. Gert, datum: 9 oktober 2015

Antwoord: Deze problemen komen mij bekend voor, ook ik heb zeer slechte ervaring met deze garage, niks oplossen alles wegwuiven en kosten verhalen op de koper daar is deze garage Selles goed in.

Heb bijna 2000 euro reparatie kosten betaald zonder resultaat reparatie en van garantie hebben ze nog nooit gehoord.

Ook ik ben een rechtzaak begonnen tegen Selles auto's, koop nooit een auto bij Selles auto's alleen maar problemen.

Voor vragen zie mijn E-MAIL MENSEN GA ER MET EEN BOOG OMHEEN ZIJN PRUTSERS.

 
Reactie van: Bon. Gert, datum: 10 oktober 2015

Antwoord: Hallo inmiddels contact gelegd met RADAR over deze zaak en men is zeer geinterreseerd in deze zaak, binnenkort is er contact dus als er meer mensen zijn die met Selles problemen hebben meld u.

gr Bert bon.gert@live.nl

Reageer
  

, datum: 3 juni 2015

Ervaring met auto: Auto rijdt lekker, maar het chassis is helemaal weggerot en komt niet meer door de keuring.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Koop een ander merk ik heb contact gehad met de sales manager en die zegt pech dat is je eigen probleem maar een auto van 7 jaar oud dan mag je wel meer van verwachten

Reageer Nieuw
Uitvoering4+4
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit8 jaar
KM-stand130.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
 
« 1 2 3 4 5 »