28 april 2005
SsangYong Actyon (2006 - 2011)

SsangYong Actyon (2006 - 2011)

SsangYong pakt uit tijdens Seoul Motor Show

28 april 2005 | SsangYong pakt groots uit tijdens de autoshow van Seoul. Op de thuismarkt presenteert de fabrikant zich met een enorme stand. Daar staan niet alleen de huidige productiemodellen, maar ook een aantal conceptauto's die SsangYongs visie op de toekomst tonen.

De studiemodellen die SsangYong tijdens de autoshow toont, zijn onder meer de SV-R, de XCT en de XMT. SV-R staat voor "Sophisticated Vehicle on Road". Het is volgens de makers een SUV die unieke technologie combineert met een futuristisch ontwerp. De SV-R belooft een onderscheidend uiterlijk en richt zich met zijn luxueuze interieur in het bijzonder op de stadsbewoner.

SsangYong Actyon (2006 - 2011)

De XCT (neXt City Trendsetter) is een zogenoemde Sports Utility Truck (SUT), die elementen van een SUV en een coupe in zijn ontwerp verenigt. De trefwoorden kracht, jeugd, uitdaging en stijl zijn op de XCT van toepassing.

Bij het conceptmodel XMT gaan veelzijdigheid, sportiviteit en een modieus ontwerp hand in hand. Vandaar ook zijn naam, die is afgeleid van eXtreme & Multi-purpose vehicle for Trailblazer. De XMT claimt een hoge mate van veiligheid en het gebruiksgemak van een SUV met de stijl van een sedan.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!