16 januari 2002
 

Smart City Coupe

Smart City Coupe heeft facelift ondergaan

Autozine
16 januari 2002 | Tijdens de motorshow in Brussel presenteert Smart voor het eerst haar nieuwe modellenprogramma voor 2002. De meest opvallende veranderingen zijn de facelift van de city-coupe en de grotere benzinetank. Verder is Smart in twee nieuwe kleuren leverbaar; star blue metallic en scratch black. De nieuwe Smart is medio maart 2002 leverbaar, uiteraard geldt ook voor deze modellen de milieusubsidie van maximaal 1.000 Euro.

Het gezicht van de nieuwe city-coupe wordt bepaald door de van de cabrio bekende koplampen in de vorm van een dubbele ellips. Ook de achterlichten zijn vernieuwd. Bovendien is zowel bij de cabrio als de city-coupe het hitteschild aan de achterzijde nieuw ontworpen. Alle Smarts met benzinemotor zijn voorzien van een benzinetank van 33 liter, een toename met 11 liter ten opzichte van zijn voorganger.

Smart City Coupe

Eveneens nieuw is het tegen meerprijs leverbare elektrisch bedienbare, glazen schuifdak dat een open oppervlak van maximaal 700 x 420 millimeter biedt. Cabriorijders krijgen voortaan standaard een afstandsbediening voor het openen van de cabriokap geleverd. Met uitzondering van de Smart & pure is nu op alle modellen een stuurschakeling leverbaar.

IkWilVanMijnAutoAf
Smart viert tiende verjaardagSmart viert tiende verjaardag
2 september 2008
Smart City Coupe komt goed uit crashtestSmart City Coupe komt goed uit crashtest
9 december 2003
Brabus actiepakket leverbaar voor SmartBrabus actiepakket leverbaar voor Smart
22 juli 2003
 

Info

Techniek

Prijs

Forum