18 oktober 2019
Skoda Superb (2015 - 2023)
Nieuws

Skoda Superb (2015 - 2023)

Vernieuwde Skoda SUPERB nu bij de dealer

18 oktober 2019 - De vernieuwde Skoda SUPERB is in Nederland gearriveerd. De nieuwste versie van Skoda's topmodel heeft een fris design, nieuwe motoren en connectiviteits- en rijassistentiesystemen. Hij wordt ook leverbaar als plug-in hybride. De SUPERB combineert het nieuws met een extra scherpe prijs. Hij is er als rijk uitgeruste Business Edition vanaf 38.390 euro.

De vernieuwde SUPERB valt op met een nieuw vormgegeven grille, gerestylde bumpers en nieuwe voor- en achterlichtunits met LED-technologie. Een chromen strip verbindt de achterlichtunits optisch met elkaar. Het interieur onderscheidt zich door nieuwe bekledingsmaterialen met contrasterende stiksels, chroomaccenten en verlichte opbergvakken in de deuren.

Skoda Superb (2015 - 2023)

De SUPERB is voorzien van de nieuwste generatie infotainmentsystemen met draadloze Apple Carplay en de (optionele) Digital Cockpit, het naar voorkeur in te delen digitale instrumentarium. Daarnaast vertrouwt hij op rijassistentie- en connectiviteitssystemen van de nieuwste generatie.

Tevens wordt de vernieuwde SUPERB leverbaar als plug-in hybride en met de nieuwste generatie EVO TDI-motoren, die zorgen voor goede prestaties tegen een laag verbruik en lage emissies.

Skoda levert de vernieuwde SUPERB in drie uitvoeringen: Business Edition, Sportline Business en L&K. De Business Edition biedt onder meer LED-koplampen, Bluetooth telefoonvoorbereiding, een WiFi hotspot en de Phonebox voor draadloos opladen van smartphones. Ook inbegrepen zijn Climatronic automatische airconditioning met twee klimaatzones, cruise control met snelheidsbegrenzer en Front Assist. De SUPERB Business Edition krijgt daarnaast het Amundsen-navigatiesysteem met 8 inch kleuren-touchscreen, 1 jaar Skoda Care Connect en een driejarig abonnement voor de Mijn Skoda Module.

Als Sportline Business biedt de vernieuwde SUPERB meer luxe en een sportief in- en exterieur. Het topmodel is de L&K Executive, die onder meer een met bruin leder bekleed interieur en een extra rijke uitrusting heeft.

Vanaf deze week staat de vernieuwde SUPERB bij de Nederlandse Skoda-dealers. Hij is leverbaar als 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI of 2.0 TDI en kan dit jaar nog worden geleverd. De SUPERB iV plug-in hybride zal later dit jaar bestelbaar zijn, gelijktijdig met het bekendmaken van de prijzen.