16 december 2018
Feedback
Skoda Fabia Combi

Forum Skoda Fabia Combi

Reacties van eigenaren

  

, datum: 13 maart 2017

Ervaring met auto: Alleen aircocompressor vervangen wegens vreemd geluid, verder volkomen probleemloos.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Joy
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand2.000 km
DealerBroekhuis

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 27 april 2016

Ervaring met auto: Hele goede en probleemloze auto die ondergewaardeerd in de markt staat. Skoda is echt het merk van de toekomst en een partij om voor de concurrentie rekening mee te houden.

Met 28.500 km op de teller nog geen echt minpunt gevonden en alles werkt en functioneert zoals het hoort. Hooguit zou het benzineverbruik met 1:17 wat lager kunnen.

Ervaring met verkoop: Garage Auto Noordhoek Den Bosch is zeer aanbevelenswaardig. De showroom is zelfs zo ruim en modern dat het zelfs bij BMW of Mercedes niet zou misstaan!

Nieuw
Uitvoering1.2 TSI 90 PK
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand28.500 km
DealerNoordhoek

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor7
  
 
Reactie van: Johan2403, datum: 13 augustus 2017

Antwoord: Gewoon 100 km/h gaan rijden, rustig optrekken en vlot opschakelen. Dan haal je met gemak 1 op 20.

Reageer
  

, datum: 28 november 2015

Ervaring met auto: Dit is onze 2e Skoda Fabia. Eerst een diesel gehad en nu een benzine uitvoering. Tot nu toe uiterst tevreden.

Wel minder zuinig dan aangegeven, maar dat hadden wij ook wel verwacht. Wel hebben wij bij onze nieuwe Skoda nu binnen een paar weken 2 keer een steentje op de voorruit gehad wat meteen een behoorlijke barst werd zodat het ruit vervangen moest worden. De barst begint aan de onderkant van de ruit en werd eerst langer en maakte dan een haakse bocht en werd nog langer. Eerst rechtsonder en later linksonder. Zijn de ruiten zwakker dan voorheen?

Ook is er iets minder ruimte achterin dan bij de vorige Skoda Fabia combi, maar verder is het een prettige auto.

Nieuw

Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand16.000 km
DealerHolsch

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Rhmbrouns, datum: 21 april 2016

Antwoord: Ik rijd al jaren een Fabia 2 Combi. Recent bij de dealer een zittest in de nieuwe Fabia Combi gedaan en geschrokken van de afname in beenruimte achterin. Hoewel ik toch netjes rechtop achter het stuur zit, kan ik met mijn 1,75 m lengte nauwelijks achter mijzelf zitten. In mijn eigen Fabia 2 heb ik riant de ruimte. Jammer.

 
Reactie van: J. G. Verheijen, datum: 1 mei 2016

Antwoord: Ach, het is maar welke prioriteiten je stelt: ik ben 1.76 en kan goed "achter mezelf" zitten, alhoewel ik meestal linksvoor plaatsneem. Zou het soms komen omdat ik uit een Suzuki Swift kom?

Verder vind ik het een topmodel, zeker in de door ons gekozen gele kleur met glazen dak, veel sportiever en strakker dan de vorige Fabia Combi.

J. Verheijen.

 
Reactie van: Rhmbrouns, datum: 9 mei 2016

Antwoord: Precies, waar je de prioriteiten stelt. Bij ons rijden ook regelmatig volwassen personen op de achterbank mee (langere afstanden) en dan is die extra ruimte toch erg belangrijk. Voor ons komt de Fabia 3 Combi daarom helaas niet meer in aanmerking als toekomstige opvolger voor onze Fabia 2 Combi: ondanks dat de wagen er qua uiterlijk flink op vooruit is gegaan.

Reageer