23 juli 2004
 

Skoda Fabia Combi (2001 - 2007)

Vernieuwde Skoda Fabia vanaf augustus verkrijgbaar

Autozine
23 juli 2004 | De Skoda Fabia is vanaf augustus verkrijgbaar in compleet nieuwe uitvoeringen, met een gewijzigd interieur en exterieur. De basisprijzen van de Fabia blijven nagenoeg dezelfde als voor 2004; daarmee is er een Fabia vanaf 11.990 euro (Classic 1.2 40 kW).

Direct in het oog springen de gewijzigde grille met schuingeplaatste ribben en de nieuwe voorbumper met onder meer een andere positionering van de mistlampen en andere luchtinlaten. Ook het ontwerp van de achterlichtunits is veranderd, wat zorgt voor frisse accenten aan de achterzijde. Andere belangrijke veranderingen doen zich voor in het interieur van Skodas compacte middenklasser: een nieuw stuurwiel, nieuwe bekledingen en kleuren, plus een gewijzigde vormgeving van het dashboard.

Skoda Fabia Combi (2001 - 2007)

Ook de uitrusting van de Fabia is er op vooruitgegaan: vanaf de Classic-uitvoering zijn een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en getint glas voortaan standaard. Dat komt bovenop zaken als cruise control, ABS, twee airbags voorin en drie hoofdsteunen achterin. De Fabia kent voortaan vier in plaats van drie uitrustingsniveaus, waarbij Comfort (voorheen gepositioneerd tussen Classic en Elegance) is vervallen en is vervangen door Ambiente. Bovendien is er een nieuwe topuitvoering aan het Fabia-programma toegevoegd met de naam Elegance L&K.

Skoda Fabia Combi (2001 - 2007)
XLLease
Skoda Fabia nu als Spirit uitvoeringSkoda Fabia nu als Spirit uitvoering
21 maart 2006
Skoda Fabia tijdelijk met vele extra'sSkoda Fabia tijdelijk met vele extra's
20 juni 2005
Skoda Fabia nu met Tour de France pakketSkoda Fabia nu met Tour de France pakket
10 juni 2004
Skoda Fabia krijgt gezelschap van CombiSkoda Fabia krijgt gezelschap van Combi
2 februari 2001
 

Info

Techniek

Prijs

Forum