Seat Leon

Seat Leon

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De 4e generatie van de Seat Leon valt op met de vormgeving. Een capabel onderstel, moderne elektronica, een goede zitpositie en een prettige 1.5 eTSI motor zorgen dat de Leon uitstekend rijdt.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 30.878,-
 CO2-uitstoot: 89 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.793,-

 
Bijtelling "Seat Leon 2.0 TDI Style Launch Edition"
 
Bijtelling per jaar€ 2.588,-
Bijtelling per maand€ 216,-
 

Op zoek naar een Seat Leon?
bynco heeft er 4 vanaf € 20.640,-

Seat Leon

Volkswagen ID.3Volkswagen ID.3
"45 kWh Pure"
Hyundai i30Hyundai i30
"1.6 CRDi i-Drive"
BMW i3BMW i3
"Electric 60 Ah"
Hyundai IONIQHyundai IONIQ
"EV i-Motion"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum