15 april 2009
Feedback
Seat Exeo

Seat Exeo

Gratis maatpak bij een Seat Exeo

Autozine
15 april 2009 | Met de Exeo richt Seat zich op een compleet nieuwe kopersgroep, met een compleet nieuwe benadering van potentiƫle kopers. Seat-dealers A-Point en APS in Amsterdam en Seat-dealer Century uit Groningen zijn in deze opzet geslaagd door gedurende de maand april iedere koper van een Seat Exeo een maatpak van The Society Shop cadeau te doen.
 

Seat windt er geen doekjes om dat de Exeo voor het Spaanse merk een belangrijke rol gaat spelen in het zakelijke segment. "In deze klasse waren wij tot nu toe nog niet vertegenwoordigd, de Exeo vergt een nieuwe benadering en afwijkende communicatiemiddelen om hem op een creatieve manier onder de aandacht van dit type klanten te brengen", licht Paul van Merrienboer, Marketing Manager van A-Point groep, toe. "Exeo staat voor 'een stap verder gaan' en dat laten we in deze opvallende campagne zonder meer terugkomen. De samenwerking biedt ons tevens de mogelijkheid om in contact te komen met de relaties van The Society Shop, een doelgroep die wij als potentiële kopers van de Seat Exeo zien. Daarom hebben The Society Shop en wij besloten onze krachten te bundelen".

Seat Exeo

Als onderdeel van de samenwerking tussen The Society Shop en Seat-dealers A-Point, APS en Century ontvangt iedere koper van een Seat Exeo sedan in de maand april gratis een maatpak van The Society Shop. Daarnaast verloten de drie Seat-dealers gratis maatpakken onder alle gegadigden die deze maand bij hen een proefrit in de nieuwe sedan van Seat maken. Voor dames wordt voor een vergelijkbaar bedrag een tegoedbon van Vanilia beschikbaar gesteld.

De actie van Seat-dealers A-Point, APS en Century loopt sinds het begin van deze maand en de eerste proefritten met de Seat Exeo zijn inmiddels gemaakt. Zowel Seat als The Society Shop kijkt met belangstelling uit naar de impact van deze actie. "We werden door Seat benaderd om onze medewerking te verlenen aan deze campagne en die hebben wij direct toegezegd", verklaart Martin Groen, commercieel directeur van The Society Shop.

Seat Exeo