20 augustus 2019
Seat Altea XL

Forum Seat Altea XL

Reacties van eigenaren

  

, datum: 12 augustus 2007

Ervaring met Altea XL: Auto overtreft alle verwachtingen, lekker ruim en alle opties (Stylance met XXL pakket) die je je maar kan wensen. Gewoon een aanrader, zeker voor gezinnen met kind/kinderen.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Nog geen ervaring, maar gezien de hele gang van zaken tijdens koop en aflevering verwachten wij hier geen enkel probleem.

Ervaring met verkoop: Uitleg was zowel voor de proefrit, als bij de aflevering perfect. Zo zou het overal moeten zijn, kortom perfect dus.

Uitvoering1.6 Stylance
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand1.600 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 14 maart 2007

Ervaring met Altea XL: Nadeel: relatief veel geluid op de snelweg

Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand1.300 km

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: 5 maart 2007

Ervaring met Altea XL: Voor mensen die iets anders willen dan standaard is de SEAT Altea XL Stationwagon een perfect alternatief. Er zitten standaard al zoveel extra's op dat je je waant als een kind in een snoepwinkel -de mannen zeker..
Hij biedt ruimte, comfort en ook sportiviteit en dat is wat velen ook tegenwoordig willen. Voor mij is dit de absolute winnaar van 2007!

Uitvoering2.0 TDI DRF
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand1.500 km
DealerWealer

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 5 maart 2007

Ervaring met Altea XL: Tijden geleden dat ik nog met Seat reed. Vroeger teveel rotzooi mee gehad. Ten tijde van Altea enige jaren terug kreeg ik wel weer interesse, gezien de algemeen redelijk positieve geluiden die ik ontving. Nu vorig jaar de Altea XL vrij kwam, groeide mijn interesse alleen maar. Na testrit nu dus enige maanden terug gekozen voor toch maar weer eens Seat te proberen. En dus inderdaad de Seat Altea XL, Stylance, 1.9 TDi versie met 105 PK. Ik moest een voertuig hebben die zowel de gehele familie (mezelf, vriendin, twee kinderen) en de hele troep aan koffers, luiers, kinderwagen, etc aan rotzooi mee kon nemen op vakantie. Tezelfdertijd wil ik rustig kunnen zitten, een beetje sportief gevoel hebben vanuit de motor, en zakelijk ook representatief met het voertuig bij de klant kunnen verschijnen. En ik moet toegeven - na enkele maanden - dat ik aangenaam verbaasd ben over de XL.
Goed afgewerkt, binnen maar ook onder de motorkap. Rijd vrij geluids-arm.

Uitvoering1.9 TDI
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand2.000 km
DealerKok

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 10 februari 2007

Ervaring met Altea XL: De eetse 1.200 kilometer zijne rg goed gegaan. We hebben eigenlijk geen problemen ondervonden, alleen een kapot schakelaartje voor het achterraam. Het enig wat mij tot nu toe wat tegenvalt is het verbruik van 1 0p 10 (voor 1.6 benzinemotor). Toegegeven het is een behoorlijk zware auto. Verder zijn we heel tevreden met deze fijne auto.

Ervaring met verkoop: We zijn goed geholpen bij deze dealer alleen komt het allemaal wat chaotisch over. De verkoper heeft tijdens het verkoopgesprek toch wat telefoontjes gehad en dat vind ik zelf erg vervelend en storend.

Uitvoering1.6 Stylence
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand1.200 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor7
  
  

Op zoek naar meer Seat Altea XL?

Bezoek ook het forum in:


> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 
 
« 1 2 3 4 5 6 »