Seat Alhambra

Bijtelling leaseauto

Seat Alhambra

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Seat Alhabra biedt volop ruimte, maar rijdt desondanks even goed als een traditionele auto met een soortgelijk prijskaartje. Past niet bij het jonge, sportieve Seat-imago maar is een prima MPV.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 41.980,-
 CO2-uitstoot: 150 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 9.236,-

 
Bijtelling "Seat Alhambra 1.4 TSI Reference"
 
Bijtelling per jaar€ 3.519,-
Bijtelling per maand€ 293,-
 
Seat Alhambra leasen?
Dat kan! Vanaf € 276,-
Lease.auto

Citroën Grand C4 PicassoCitroën Grand C4 Picasso
"PureTech 130 Live"
Ford S-MAXFord S-MAX
"1.5 EcoBoost Trend"
Ford GalaxyFord Galaxy
"1.5 EcoBoost Trend"
Volkswagen SharanVolkswagen Sharan
"1.4 TSI Comfortline"
Renault EspaceRenault Espace
"TCe 225 Intens EDC"