9 april 2014
Feedback
Renault Twizy

Renault Twizy

Thuisbezorgd.nl zet Renault Twizy Cargo in

Autozine
9 april 2014 | Wie eten bestelt bij Thuisbezorgd.nl moet goed op de deurbel letten. De kans is groot dat de bezorger ongemerkt voor de deur staat. In de regio's Enschede, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam doen diverse restaurants mee aan een proef met de elektrische Renault Twizy Cargo.
 

Zo'n 1.600 restauranteigenaren ontvangen deze maand een uitnodiging van Renault om mee te doen met een proef met de Renault Twizy Cargo. Met een afsluitbare bergruimte van 150 liter is de volledig elektrisch aangedreven vierwieler ook geschikt als compacte bedrijfsauto. Naast de Renault Twizy Cargo waarvoor een rijbewijs B vereist is, is er ook de Renault Twizy Cargo 45, waarvoor de bezorger slechts een brommerrijbewijs nodig heeft om de Renault Twizy te mogen besturen.

Renault Twizy

Thuisbezorgd.nl verwerkt in Nederland per maand meer dan een miljoen bestellingen van vijfduizend aangesloten restaurants. Het online bedrijf vindt dat het vervoermiddel en de bezorger het visitekaartje van een restaurant zijn. De Renault Twizy Cargo past bij deze visie. De vierwieler trekt veel bekijks en zorgt ervoor dat zowel de bestuurder als de maaltijd droog, geruisloos en milieuvriendelijk op hun bestemming aankomen. Diverse restaurants ontvingen al positieve reacties van klanten op de auto van de bezorgservice.

Speciaal voor Thuisbezorgd.nl-ondernemers biedt Renault een compleet "zorgeloos elektrisch"-pakket aan voor de Renault Twizy Cargo, inclusief verlengde garantie, onderhoud én gratis huisstijl-bestickering op de Renault Twizy.

Renault Twizy

Met een volle batterij kan de Renault Twizy Cargo een afstand van maximaal 120 kilometer afleggen (volgens ECE-stadscyclus). In de praktijk kan men tussen de 55 en 100 km afleggen, afhankelijk van de rijomstandigheden. Het duurt circa 3,5 uur om de batterij volledig op te laden. De prijzen beginnen bij € 6.603,- (excl. BTW) voor de Cargo 45. De Cargo 80 is leverbaar voor prijzen vanaf € 7.265,- (excl. BTW).