6 september 2013
Renault Megane (2009 - 2015)

Renault Megane (2009 - 2015)

Nieuw familiegezicht voor Renault Megane

Autozine
6 september 2013 | Renault presenteert de Mégane met het nieuwe familiegezicht op de internationale autoshow IAA in Frankfurt. De vernieuwde Mégane staat vanaf begin 2014 bij de Renault dealer in de showroom.
KwikFit
 

Renault voert de nieuwe merkidentiteit in voor zijn gehele modellengamma en presenteert in Frankfurt de Mégane met het nieuwe familiegezicht. Het nieuwe front van de sportiefste Mégane-varianten – de R.S. en de GT – is voorzien van koplampen met glanzend zwarte 'oogleden'.

Renault Megane (2009 - 2015)

Het nieuwe front van het Mégane-gamma zorgt voor een grotere eenheid tussen de Mégane Hatchback, Estate en Coupé, doordat alle drie varianten nu van dezelfde voorbumper en motorkap zijn voorzien. Toch behoudt elke versie zijn onderscheidende kenmerken. Renault voorziet de nieuwe Mégane verder van nieuw vormgegeven elliptische koplampen.

De vernieuwde Mégane heeft een aanzienlijk dynamischere uitstraling en hij is voorzien van geavanceerde voorzieningen, zoals het multimediasysteem R-Link. Meer informatie over de Mégane maakt Renault bekend op de internationale autoshow IAA in Frankfurt.