29 juli 2009
Renault Kangoo (2007 - 2021)

Renault Kangoo (2007 - 2021)

Renault Kangoo officieel goedgekeurd voor rolstoelvervoer

Autozine
29 juli 2009 | De Renault Kangoo Family is dankzij de ruime binnenmaten van nature geschikt voor het vervoer van een rolstoelgebruiker. Aanpassingsbedrijf Bierman heeft onlangs voor deze aanpassing de unieke fabrieksgoedkeuring 'Accord Produit' van Renault in ontvangst mogen nemen.

Op zoek naar een Renault Kangoo?
bynco heeft er 1 vanaf € 14.950,-

Renault Kangoo (2007 - 2021)

Renault is al jaren de specialist op het gebeid van personen- en/of rolstoelvervoer. De Renault Kangoo (Family), Espace, Trafic en Master zijn hiervoor geschikt. Renault Nederland werkt op dit gebied al jaren nauw samen met de firma Bierman. Met het behalen van het 'Accord Produit' onderstreept Aanpassingsbedrijf Bierman sterk te zijn in het aanpassen van auto's voor rolstoelvervoer. Wereldwijd zijn zij het eerste zelfstandige bedrijf dat deze fabrieksgoedkeuring door de fabrikant in ontvangst mag nemen.

Renault Kangoo (2007 - 2021)

De aangepaste Kangoo Family voor rolstoelvervoer is o.a. voorzien van een unieke van kunststof gemaakte verlaagde bodem, een nieuwe brandstoftank, RVS uitlaat en een aluminium inrijplaat. De toekenning van Accord Produit aan deze specifieke ombouw, geeft de zekerheid dat de ombouw is geconstrueerd in harmonie met het basisvoertuig. Deze ombouw voldoet aan dezelfde eisen die Renault aan haar voertuigen stelt. De garantie blijft dan ook onvoorwaardelijk van kracht.

De ombouw voor rolstoelvervoer is slechts één van de oplossingen die Renault biedt voor mindervaliden. Andere (hulp)middelen om deze groep mensen mobiel te houden zijn bijvoorbeeld: de hoge instap, de automaat, linksgas, handgas, kofferbaklift, een uitdraaibare of uitneembare stoel. Renault Nederland is de enige importeur in Nederland die hiervoor een speciaal programma in het leven heeft geroepen: Renault Adaptation.

AutoCoach
Renault Kangoo Z.E. nu ook als pick-upRenault Kangoo Z.E. nu ook als pick-up
29 april 2019
Renault vernieuwt Kangoo ZERenault vernieuwt Kangoo ZE
9 december 2016
Renault Kangoo tijdelijk als GeneriqueRenault Kangoo tijdelijk als Generique
28 mei 2015
Renault introduceert Kangoo EnergyRenault introduceert Kangoo Energy
6 november 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum