4 mei 2014
Renault Captur (2013 - 2019)

Renault Captur (2013 - 2019)

Renault introduceert Captur Helly Hansen

Autozine
4 mei 2014 | Renault introduceert een speciale Helly Hansen-uitvoering van de Captur. Deze versie wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd en is ontwikkeld in samenwerking met het bekende, gelijknamige Noorse kledingmerk. De Captur Helly Hansen heeft een onderscheidende uitstraling en is de eerste Renault Captur met Extended Grip. De eerste exemplaren worden in september in Nederland verwacht.

Op zoek naar een Renault Captur?
bynco heeft er 156 vanaf € 10.050,-

Renault Captur (2013 - 2019)

De Renault Captur Helly Hansen onderscheidt zich van de reguliere Captur door de beschermplaten onder de voor- en achterbumper,  de lichtmetalen 17-inchwielen met 'Black Diamond'-effect en diverse HH-logo's. Bovendien is de Captur Helly Hansen leverbaar in onder meer de carrosseriekleur Rouge Flamme, die exclusief aan deze uitvoering is voorbehouden. De carrosseriekleur is standaard te combineren met een contrasterende lakkleur op het dak, de voorruitstijlen en de behuizing van de buitenspiegels.

Renault Captur (2013 - 2019)

De Captur Helly Hansen beschikt over een speciaal interieur met standaard half kunstlederen TEP bekleding en het Pack Look Interieur met accentueringen in de kleur Rouge. De standaarduitrusting omvat vrijwel alle comfort- en luxevoorzieningen die voor de Captur beschikbaar zijn, inclusief het multimedia-/navigatiesysteem R-Link met touchscreen en achteruitrijcamera.

De Helly Hansen-uitvoering is de enige Captur die standaard is uitgevoerd met Extended Grip. Dit systeem is de volgende stap in de evolutie van tractiecontrole. Het systeem biedt drie standen (Normale Weg, Onverharde Weg en Expert) en dankzij de uitgekiende aansturing van het koppel naar de wielen is de grip in alle situaties optimaal, ook bij sneeuw en ijzel. Wanneer de auto in de stand 'Onverharde Weg' en 'Expert' de snelheid van 40 km/uur passeert, schakelt het systeem automatisch over naar 'Normale Weg'.

Renault Captur (2013 - 2019)
AutoCoach
Nieuwe motoren voor Renault Captur 2019Nieuwe motoren voor Renault Captur 2019
3 december 2018
Renault maakt prijzen vernieuwde CapturRenault maakt prijzen vernieuwde Captur
20 april 2017
Renault Captur ondergaat faceliftRenault Captur ondergaat facelift
2 maart 2017
Renault Captur als Serie Signature WaveRenault Captur als Serie Signature Wave
16 september 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum