23 september 2019
Peugeot RCZ

Forum Peugeot RCZ

Reacties van eigenaren

  

, datum: 17 maart 2012

Uitvoering1.6 Thp
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand14.500 km
DealerVisscher

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 3 april 2011

Ervaring met RCZ: Maak een proefrit en U bent verkocht! Het is de best rijdende Peugeot ooit. En na 8 maanden nog steeds bewonderende blikken. Geweldige aanbieding!

Uitvoering1.6 Thp
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand8.000 km
DealerEigenraam

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor9
  
  

, datum: 11 maart 2011

Ervaring met RCZ: Bloedmooie auto, veel bekijks, oppassen, je rijdt er snel te hard mee...terwijl je dat niet merkt

UitvoeringTHP Sport
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand11.456 km
DealerVisser

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  

Op zoek naar een Peugeot RCZ?
Dealer-prijs € 15.549,-, online prijs € 15.080,-

Peugeot RCZ

  

, datum: 1 september 2010

Ervaring met RCZ: Voor aanvullende info kom eens langs bij het Peugeot RCZ forum en maak gebruik van de ervaring van de eigenaren: http://RCZ.forum2go.nl/

Uitvoering16 THP
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand100 km
DealerBoonstoppel

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor8
  
 
Reactie van: Pcpjork, datum: 31 juli 2011

Antwoord: Beste Hans,

Op auto week hou ik een meer dan uitgebreid review bij.

Peter

 
Reactie van: H. Sas3, datum: 2 augustus 2011

Antwoord: Goedemorgen Peter
Jou review had ik inderdaad gelezen op autoweek en dat is wel de beste die ik ooit gelezen heb over een auto schitterend. Alleen ik heb er inderdaad nog wel een paar gevonden, maar dat is een review van 2 a 3 regeltjes, ja informatief stelt dat niet veel voor, wat dat betreft kunnen ze wel een voorbeeld aan jou nemen. Wat ik wil weten is het verbruik en storingsgevoeligheid piepjes kraakjes rammeltjes materiaalgebruik op de lange duur afijn eigenlijk alles wat met deze auto te maken heeft. Hoe meer reviews des te beter. Je gaf het zelf al aan hoe het komt dat Peugeot ineens een goede en degelijke auto op de markt heeft gezet, want dat vond ik zelf ook zeer vreemd, nou uit jou review werd dat zeer duidelijk en eigenlijk ben ik daar zeer blij mee dat magna dat doet, want wat ik tot nu toe lees is zeeeer positief,want ik durf niet te zeggen als het door Peugeot zelf zou gebouwd zijn of ik hem dan zou kopen. Nou moet ik eerlijk zeggen dat de reviews van de 508 tot nog toe zeer goed maar, die zijn nog niet zo heel lang op de markt, ik vind dat ook een erg mooie auto want normaal gesproken rijd ik in dit soort model auto, ik heb zelf nu al 5 jaar een vectra GTS 2.2 automaat en bevalt heel erg goed op 1 punt na en dat is het verbruik, ik kom 1 keer per jaar bij de garage voor de apk en een beurt en ik heb nooit wat met die auto, wat de autobladen ook schrijven over opel ik snap er niks van. Mijn vrouw zag de RCZ rijden en zei dat moet hem worden want we hadden al een aantal discussies wat voor auto het moest worden, ik zei insignia of de astra tourer, maar zij zei opel maakt de auto,s steeds zwaarder en we spekken de overheid al genoeg met al die belastingen, en het zuinige verbruik waar opel het altijd over heeft klopt helemaal niks van, want zuipen kunnen ze en dat met de huidige benzine prijzen, dus na een jaartje of 25 opel rijden gat het de RCZ worden tenminste als de reviews zo blijven, maar daar twijfel ik eigenlijk niet meer aan. RCZ is een stuk lichter en een stuk zuiniger als mijn auto nu, dus wat willen we nog meer.
Nou jullie hebben gelijk kennis gemaakt en hoop ook meer informatie te krijgen ook buiten het forum om van de RCZ Wanneer ik dat ga doen?? dat zal medio maart april mei worden, ik heb eerst nog wat andere verplichtingen wat eerst gedaan moet worden.
Groetjes Hans en Ineke

 
Reactie van: Marc. 65, datum: 24 december 2011

Antwoord: Ik reed vroeger ook altijd met Opel Astras en ervoor met Ford zoals Capri 2000. Maar mijn vrouw zag in de toonzaal in februari 2011 de RCZ staan en ze zei tegen mij: deze wagen moet ik hebben. We hebben er al veel genot van gehad. Deze wagen is totaal uitgerust met alle comfort en luxe en dat voor een diesel.

  

Op zoek naar meer Peugeot RCZ?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 »