16 oktober 2018
Feedback
 

Forum Peugeot 806

Reacties van eigenaren

  

, datum: 26 juni 2011

Ervaring met auto: Zwak punt is de electronica. Computer printplaat gescheurd. Nieuwe is extreem duur. Reviseren kan, maar niet via Peugeot zelf. Na reviseren van computer rijdt auto uitstekend, maar er zijn nog wel wat kleine electronische prolemen.
Veel koppel bij hoge toerentallen.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Net als 15 jaar geleden ben ik weer genaaid door een grote landelijke peugeot dealer: relais zou vervangen zijn door een nieuwe voor best veel geld. Bleek tweedehands met roest...
Aan andere kant, ze vergaten wel de huurauto af te rekenen. Leek me fair deal, ben niet meer terug gegaan en ook nooit meer wat op gehoord.
Zeer tevreden over onafhankelijke garage, doet veel meer dan er in rekening wordt gebracht

Ervaring met verkoop: Was bevriende, onafhankelijke handelaar.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0
Bouwjaar1999
In bezit2 jaar
KM-stand210.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: 24 januari 2005

Ervaring met auto: Schitterende wagen krachtige motor en ondanks de automaat toch een zeer bescheiden verbruik voor zo'n grote wagen. Vooral onze uitvoering met 7 stoelen kan ik iedereen aanraden. Het rijden met volle belading en een caravan aan de haak is helemaal top dankzij de automaat en de cruise control kun je al je aandacht bij het verkeer houden. Vooral bij klimmen en dalen in bergachtig gebied heb je hier duidelijk voordeel en gemak van.

Ervaring met onderhoud (zelf): Tijdens de garantie periode is de wagen dealer onderhouden. Na de garantie ben ik het door het ontbreken van een goede Peugeot dealer zelf gaan doen.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 Sr
Bouwjaar2001
In bezit4 jaar
KM-stand45.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Draaicirkel te lang. verbruik 7.5 l op 100 km. geluidsisolatie kan beter.

Reageer Nieuw
UitvoeringHDI
Bouwjaar1999
In bezit1 jaar
KM-stand15.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor7