28 januari 2022

Forum Peugeot 307 CC

Reacties van eigenaren

  

, datum: 23 augustus 2021

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Hoe krijg ik het dak handmatig dicht? Beide staalkabels zijn afgebroken en ik weet niet waar deze bevestigd zijn? Wie o wie weet het antwoord?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand180.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Lauwie89, datum: 13 november 2021

Antwoord: Ik heb ook problemen met het dak en deze pas handmatig moeten sluiten (elektrisch gaat niet meer). Als die kabels zijn afgebroken wordt het handmatig sluiten erg lastig. Je moet dat met twee personen doen tegelijk. Als je de achterklep opent zitten aan weerszijden de grote scharnieren waarmee de klep omhoog gaat (zodat het dak eronder in de achterbak zich kan opvouwen of uitvouwen als je het dak weer dicht wil doen). Je moet eerst de bekleding aan weerszijden bij die scharnieren met een imbus sleutel weghalen. Vervolgens zitten er aan de zijkanten twee dunne staalkabels met een lus waar je aan moet trekken. Als ze bij jou zijn afgebroken moet je kijken of je met je hand er tussen kan komen en er nog aan kan trekken. Zo niet dan moeten die kabels gemaakt worden. In de gebruiksaanwijzing staat met plaatjes uitgelegd hoe het dak dicht kan en zo. Succes!

  

, datum: 11 mei 2021

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Auto staat terug bij hun in garage. Gelukkig die Bovag. Problemen met de motor. Garage met handen in haar. Staat nu al 4 weken daar. Probleem nog niet opgelost.

Ervaring met verkoop: Gekocht bij de Beer garage in Gilse-Rijen. Vlotte verkoper. Waren het snel eens over de prijs en de inruil van de 207. Heb nog wel een fikse prijs moeten betalen voor een half jaar Bovag.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand115.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 2 juni 2019

Ervaring met 307 CC: Super auto soms een storing, en weer weg, maar gewoon top auto!

Ervaring met verkoop: Nvt top auto


Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit3 jaar
KM-stand177.000 km
DealerNefkens

Betrouwbaarheid7
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 27 januari 2019

Ervaring met 307 CC: Auto gaat druppels olie sproeien uit uitlaat. Hoe kan dit en is dit makkelijk te verhelpen?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit2 jaar
KM-stand245.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor6
  
AutoCoach
  

, datum: 13 januari 2019

Ervaring met 307 CC: Mij valt op dat vanaf zo'n 120 km/h de auto een flinke ruus laat horen tussen voorraam en dakaansluiting. Bij gesloten dak dus. Is dit een produkteigenschap of is er iets aan te doen?

Uitvoering2.0 143 Pk
Brandstofbio-ethanol e85
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand123.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Diondewit, datum: 18 januari 2019

Antwoord: Hallo, heb je je dak wel goed dicht zitten ? Ik heb er namelijk helemaal geen last van, misschien even checken of er wellicht een rubber dubbel zit? Dan hoor je wel het geluid van dat het dak dicht zit maar dat is dan net niet het geval...en dan hoor je dat geluid bij hogere snelheden

 
Reactie van: Harrykeijer, datum: 21 februari 2019

Antwoord: Inmiddels opgelost. De torxbouten (3 van de 4) aan de voorkant van het dak waren losgetrild. Vastgezet en klaar! Bedankt voor uw reactie.

  

, datum: 22 augustus 2017

Ervaring met 307 CC: Helaas ben ik niet zo tevreden over mijn auto. Hij geeft allerlei problemen waar geen garage raad mee weet. De lichten gaan spontaan aan in combinatie met zwaaiende ruitenwissers. Ook willen de ramen niet normaal naar beneden, per druk op de knop 2 cm. De achteruitrijd sensoren werken niet en de kofferbak knop werkt ook niet. Wie heeft goede raad voor mij?

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Er is niemand die dit stressprobleem weet aan te pakken. Ze komen alleen maar met suggesties; kan dit zijn, kan dat zijn!

Ervaring met verkoop: Toen ik de auto kocht waren er 'slechts' problemen met de ramen. Ik dacht dat dat wel wat mee zou vallen.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Rhm. Lemmens, datum: 17 september 2019

Antwoord: Beetje laat en waarschijnlijk overbodig, maar het probleem van de lichten en ruitenwissers zit in de COM2000, dat is het deel in het stuur waar de hendels in zitten. Ooit gehad bij een Citroen en dat konden ze oplossen door die unit te vervangen. Is overigens niet goedkoop.

  

, datum: 10 mei 2017

Ervaring met 307 CC: Eigenlijk weinig problemen gehad. Sinds laatste zomer laat het leer boven het dashboardkastje op de naad los. Ook boven het stuur tegen het raam is het iets gekrompen.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Lederen bekleding goed onderhouden.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit3 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Stefan. De. Cock2, datum: 1 juli 2018

Antwoord: Hoe heb je dit probleem aangepakt, ik heb dit nl. ook....
Mvg
Stefan

 
Reactie van: Wiebekrist, datum: 16 juli 2020

Antwoord: Bij mij ook, aan de voorruitkant op drie plaatsen. Komt door de warmte zeggen ze, maar wat is de oplossing? Loopt in de papieren, denk ik.

 
Reactie van: Lauwie89, datum: 13 november 2021

Antwoord: Degene van wie ik de auto heb gekocht heeft een stukje nepleer van een action tas geplakt op de plek waar er geen leer meer zat. Zag er prima uit haha. En verder ledervet bij een ruiterzaak (is goedkoper) kopen en het leer insmeren eens in de zoveel tijd

 
 1 
...

Volkswagen EosVolkswagen Eos
★★★☆☆
Volkswagen Golf CabrioVolkswagen Golf Cabrio
★★★☆☆
Mini Cabrio Mini Cabrio
★★★☆☆
BMW 1-Serie CabrioBMW 1-Serie Cabrio
★★★☆☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs