5 februari 2008
Peugeot 207 SW

Peugeot 207 SW

Nicolien Sauerbreij kiest Peugeot 207 SW Outdoor

Autozine
5 februari 2008 | Nederlands beste wintersporter, snowboardster en winnares van enkele WorldCup-wedstrijden Nicolien Sauerbreij, heeft voor haar mobiliteit over de weg gekozen voor de Peugeot 207 SW Outdoor. De combinatie van een sportief uiterlijk en praktisch gebruiksgemak staan daarbij voorop.
AutoCoach

"Ik vind het belangrijk dat een auto er stoer en avontuurlijk uitziet, zeker als je zelf als sporter actief bent", vertelt Nicolien, die recent heeft besloten nog een paar jaar door te gaan. Op dit moment staat ze tweede op de wereldranglijst, maar ze is zelf de eerste om toe te geven dat de verschillen aan de top marginaal zijn: "We zitten vlak bij elkaar en als het een dag tegenzit of je bent gewoon niet super, dan ben je zo maar zesde in een wedstrijd in plaats van eerste".

Peugeot 207 SW

Nicolien Sauerbreij heeft de 207 SW Outdoor onder meer vanwege zijn stoere voorkomen gekozen: "De auto heeft een chique en toch sportieve uitstraling, die je van een Outdoor mag verwachten".

De Peugeot 207 SW Outdoor kwam er vooral ook met het oog op gebruiksgemak: "Vaak reis ik samen met mijn zus Marieke, die ook op het hoogste snowboardniveau actief is. Dan is het fijn als de snowboards en alle andere materialen, zoals kleding en slalompalen, gewoon achterin kunnen worden opgeborgen. Als we 's zomers trainen, passen de mountainbikes ook gemakkelijk achterin".

IkWilVanMijnAutoAf
Peugeot maakt prijzen 207 SW RC bekendPeugeot maakt prijzen 207 SW RC bekend
21 november 2007
Peugeot maakt prijzen 207 SW bekendPeugeot maakt prijzen 207 SW bekend
19 juni 2007
Peugeot 207 SW vanaf juli bij de dealerPeugeot 207 SW vanaf juli bij de dealer
4 juni 2007
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum