Opel Mokka X

Bijtelling leaseauto

Opel Mokka X

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Mokka rijdt nauwelijks anders dan andere Opels, maar ziet er een stuk spannender uit. In vergelijking met andere SUVs biedt de Mokka betere stoelen, prima infotainment en een slimme fietsendrager.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 30.245,-
 CO2-uitstoot: 149 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.654,-

 
Bijtelling "Opel Mokka X 1.4 Turbo Edition 4x4"
 
Bijtelling per jaar€ 2.535,-
Bijtelling per maand€ 211,-
 

Op zoek naar een Opel Mokka X?
bynco heeft er 34 vanaf € 11.940,-

Opel Mokka X

Hyundai KonaHyundai Kona
"39 kW Comfort"
Peugeot 2008Peugeot 2008
"EV Active"
Citroën C3 AircrossCitroën C3 Aircross
"PureTech 82 Live"
Opel Crossland XOpel Crossland X
"1.2 Selection"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum