28 juli 2005
Opel Astra (2004 - 2009)

Opel Astra (2004 - 2009)

Opel Astra nu ook Down Under

Autozine
28 juli 2005 | Na de vijfdeurs Astra worden nu ook de Astra Stationwagon en de sportieve GTC geintroduceerd in Australie en Nieuw-Zeeland. Daarmee is het hele gamma van deze compacte Europeaan nu ook "down under" leverbaar. De Astra wordt er verkocht onder de merknaam Holden, de Australische tak van GM.
Nieuwe vloermatten voor de Opel Astra ?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 

"Zelfs in Australie, waar grote, achterwielaangedreven auto's traditioneel de voorkeur genieten, zien we een stijgende vraag naar dynamische, compacte en zuinige auto's", aldus John Elsworth, Marketing Director bij Holden. "De Astra kreeg een warm onthaal en hij werd geprezen om zijn design, zijn sportieve rij-eigenschappen en zijn veelzijdige karakter". Holden verwacht in het eerste volledige verkoopjaar ongeveer 16.000 exemplaren van het nieuwe model te verkopen.

Opel Astra

De huidige Astra werd in Europa geintroduceerd in de lente van 2004. Deze maand zal de 500.000e Astra geproduceerd worden. In Europa wordt binnenkort de Astra OPC gelanceerd, met zijn 240 pk de topversie van het Astra-gamma. Volgend jaar volgt de dakloze variant van de Astra, die met zijn wegklapbare hardtop de voordelen van een coupe combineert met die van een cabriolet.