29 april 2002
 

Opel Agila (2000 - 2008)

Opel Agila tijdelijk als Star Edition

Autozine
29 april 2002 | Met de Opel Agila Star Edition voegt Opel een exclusieve telg toe aan het Agila-programma. Nadat vorig jaar de kleurrijke Color Edition tijdelijk aan het programma werd toegevoegd, is het nu tijd voor de Star Edition die met zijn exclusieve uitstraling een waardige opvolger zal zijn.
AutoCoach

De combinatie van zwarte of zilveren metallic/mica lak en de chromen accenten op de grille en handgrepen, dragen rechtstreeks bij aan deze exclusieve uitstraling. Daarnaast is het interieur voorzien van een aantal luxe accenten. Zo zijn het stuurwiel en de pookknop met leder bekleed en zijn de deurhendels binnen en buiten in chroom uitgevoerd. Al deze zaken maken deel uit van het zogenaamde prestige pakket.

Opel Agila (2000 - 2008)

De Star Edition is gebaseerd op de Comfort 1.2-16V. Dat wil zeggen dat hij is voorzien van twee airbags, startblokkering, stuurbekrachtiging, toerenteller en hoofdsteunen achter. Bovendien zijn toegevoegd: 7-spaaks lichtmetalen wielen, het prestige pakket en metallic/mica lak.

Ten opzichte van de Agila 1.2-16V Comfort geldt voor de Star Edition een meerprijs van 800,- euro. Dit betekent dat de Star Edition leverbaar is vanaf 11.495,- euro. Bij deze prijs zijn de kosten voor metallic/mica lak inbegrepen. Daarnaast maakt de auto aanspraak op een milieusubsidie van 275,- euro.

KwikFit
 

Info

Techniek

Prijs

Forum