19 augustus 2010
Nissan Pixo

Nissan Pixo

Nissan Pixo tijdelijk als Connect Edition

Autozine
19 augustus 2010 | De Nissan Pixo is nu leverbaar als Connect Edition. Deze uitvoering is standaard voorzien van een TomTom-navigatiesysteem, zodat de bestuurder altijd zijn weg kan vinden. Nissan monteert het TomTom-systeem zonder bijkomende kosten en geeft er ook nog diverse extra's bij. Het voordeel op de Pixo Connect Edition bedraagt daarmee 500 euro.
AutoCoach

Het navigatiesysteem betreft een "TomTom Start Europe Zwart" met kaarten van 42 landen in Europa. Enkele highlights van het systeem zijn de rijstrookaanwijzingen, zodat de bestuurder geen 'lastige' afslag hoeft te missen, en de realistische 3D-weergave van gecompliceerde splitsingen van snelwegen, wat zorgt voor een ontspannen en veilige rit. Straatnamen, SMS'jes en verkeersberichten worden voorgelezen, zodat de bestuurder altijd de ogen op de weg kan houden. Nissan levert het TomTom-systeem (met een Nederlandstalig startmenu met Nissan-logo) inclusief een semi-geïntegreerde montagesteun, plus een extra steun voor een eventueel tweede auto.

Nissan Pixo

Behalve met het TomTom-navigatiesysteem rust Nissan de Pixo Connect Edition tevens uit met zwarte portierbeschermers en luxe vloermatten voor- en achterin, met daarop de naam Pixo.

Nissan baseert de Pixo Connect Edition op de uitvoering Acenta. Deze uitvoering is standaard voorzien van automatische portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ruiten voor, een radio/CD-/MP3-speler, stuurbekrachtiging en vier airbags. Nieuw is dat de Pixo vanaf 1 september leverbaar is met een Safety Pack. Deze is verkrijgbaar op de Acenta-uitvoering met airconditioning en omvat behalve ESP ook gordijnairbags. De meerprijs bedraagt 725 euro.

De prijzen van de Nissan Pixo Connect Edition beginnen bij 8.799 euro. Dat is inclusief het voordeel van 500 euro. De Pixo Connect Edition is leverbaar van 1 september tot en met 31 oktober 2010.

Wittebrug
Nissan verlaagt uitstoot PixoNissan verlaagt uitstoot Pixo
27 april 2012
Nissan Pixo verkrijgbaar vanaf 7.999 eurNissan Pixo verkrijgbaar vanaf 7.999 eur
12 juni 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum