7 juni 2013
Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan breidt accugarantie uit

Autozine
7 juni 2013 | Nissan breidt met terugwerkende kracht de garantie van de Nissan Leaf uit. De verruimde garantie geldt ook voor de inmiddels meer dan 10.000 Europese Leaf-eigenaren die hun volledig elektrisch aangedreven auto sinds de introductie in 2011 kochten. Met de uitgebreide garantie biedt Nissan dekking tegen capaciteitsverlies van de accu. Nissan garandeert dat het capaciteitsverlies gedurende de bestaande garantietermijn niet meer dan 25 procent zal bedragen.

Op zoek naar een Nissan Leaf?
bynco heeft er 4 vanaf € 9.880,-

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Met de nieuwe, uitgebreide dekking garandeert Nissan dat de lithium-ion-accu van de Nissan Leaf een capaciteit behoudt van tenminste negen van de twaalf strepen, zoals weergegeven op de meter van de accucapaciteit op het dashboard. De garantie geldt voor een periode van vijf jaar of 100.000 kilometer.

Nissan Leaf (2011 - 2017)

De uitbreiding van de bestaande garantie geldt voor alle (meer dan 10.000) in Europa verkochte exemplaren van de Nissan Leaf. Van de Europese klanten verklaart 93 procent 'zeer' of 'geheel' tevreden te zijn over de baanbrekende, volledig elektrisch aangedreven gezinsauto.

Paul Willcox, Senior Vice President Sales en Marketing van Nissan, is verheugd bestaande klanten op deze manier te kunnen verzekeren van Nissans vertrouwen in de technologie: "We bevinden ons in een unieke positie. Meer dan 10.000 klanten in Europa berijden onze volledig  elektrische auto en wereldwijd zijn er meer dan 62.000 Leaf-rijders. We ontvangen al meer dan twee jaar feedback over hun ervaringen. Analyse van deze informatie laat zien dat onze accutechnologie, die we met onze partner NEC hebben ontwikkeld en geproduceerd, duurzaam en betrouwbaar is, ook in de dagelijkse praktijk hier in Europa".

Hij vervolgt: "We willen de kopers van de eerste Nissan Leaf dezelfde hoogstaande accugarantie bieden als degenen die de nieuwe versie kopen. We weten hoe goed onze accu's presteren in Europese auto's en we zijn heel blij met die prestaties. De Nissan Leaf is een revolutionair product. Met de uitgebreide garantie demonstreren we het vertrouwen dat wij in de technologie hebben".

De nieuwe, in Europa geproduceerde Leaf biedt een grotere actieradius, verbeterde specificaties, keus uit drie uitrustingsniveaus, meer technologie aan boord en een lagere instapprijs. De nieuwe Nissan Leaf, die eveneens geleverd wordt met de uitgebreide garantie op de accu, is vanaf deze maand in Europa te koop.

Nissan LEAF in Mongol RallyNissan LEAF in Mongol Rally
26 april 2017
Nissan test autonome Leaf in EuropaNissan test autonome Leaf in Europa
27 februari 2017
Nissan introduceert LEAF Business EditieNissan introduceert LEAF Business Editie
8 december 2016
Nissan-fabriek draait op zonne-energieNissan-fabriek draait op zonne-energie
1 juni 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum