9 oktober 2007
Mitsubishi Outlander (2007 - 2012)

KeepOnWondering.nl

Mitsubishi Outlander gaat digitaal

Autozine
9 oktober 2007 | Mitsubishi start een online magazine voor de Outlander. Dit concept gaat verder dan een digitale versie van de printpublicatie; het is de eerste keer dat een specifieke auto wordt gekoppeld aan een interactief e-clientenmagazine.

Het digitale magazine KeepOnWondering.nl is ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met Readershouse-Hearst en deelt daarom zijn bijzondere inhoudelijke opzet met de printversie. Qua format is het echter meer in overeenstemming met de instelling en levensstijl van de Outlander-klantengroep.

Mitsubishi Outlander (2007 - 2012)

Geheel in de lijn van dit nieuwe digitale Outlander-magazine wordt er nog een schepje bovenop gedaan door de lezer in de gelegenheid te stellen een reis te winnen naar de Zeven Nieuwe Wereldwonderen. Hiertoe moet eerst een testrit worden gemaakt met een echte Outlander. Tegelijkertijd kan iedereen die dat wil, zijn eigen wondertje insturen. Voor elke inzending wordt een euro aan UNESCO gedoneerd.

In eerste instantie zullen pilot-projecten gestart worden in Nederland (4 oktober 2007), Belgie en Noorwegen (12 oktober 2007). Het digitale Outlander-magazine blijft drie maanden online, tot 1 januari 2008. Nadat het magazine in deze landen live is gegaan, zullen alle andere Europese landen waar Mitsubishi geimporteerd wordt, 35 in totaal, het magazine kunnen verspreiden, elk in hun respectievelijke taal.

KwikFit
Nieuwe motoren voor Mitsubishi OutlanderNieuwe motoren voor Mitsubishi Outlander
10 september 2010
Facelift voor Mitsubishi OutlanderFacelift voor Mitsubishi Outlander
21 december 2009
Dubbele koppeling voor Mitsubishi SUVDubbele koppeling voor Mitsubishi SUV
31 maart 2008
Mitsubishi Outlander nu ook op LPIMitsubishi Outlander nu ook op LPI
12 februari 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum