15 november 2019
 

Forum Mitsubishi Colt CZC

Reacties van eigenaren

  

, datum: 13 januari 2012

Ervaring met Colt CZC: Dit is onze tweede auto en natuurlijk onze Fun-auto. Naast de Fun-factor biedt dit autootje alles wat je nodig hebt, behalve zitruimte achterin. Maar daar koop je 'm niet voor. De ruimte voorin is juist weer heel riant. En je zit ook niet te laag. Qua rij-eigenschappen doet hij iets onder voor de MX5, maar niet veel. Dat compenseert de Colt met comfort en bagageruimte, 245 liter onder het geopende dak. Het dak zelf is perfect. Het sluit goed waterdicht en geluiddempend af. Het is gewoon een lekker autootje waar we veel plezier van hebben.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Door de auto via onze eigen vertrouwde dealer aan te kopen neemt deze ook de service en garantie voor rekening. Deze constructie is voor iedereen aan te raden.

Ervaring met verkoop: Wij hebben de Colt op internet gevonden bij een merkdealer maar hebben de auto gekocht via onze eigen Toyota-dealer in ons eigen dorp. Dit maakte een goede inruil van onze Toyota heel goed mogelijk. Wij zijn heel tevreden over de deal en de dealer.

UitvoeringCZC (cabriolet)
Bouwjaar2009
In bezit2 jaar
KM-stand10.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 14 april 2011

Ervaring met Colt CZC: Ik heb ook een CZC gekocht en reeds 3 keer bij de dealer geweeest om het dak te laten afstellen omdat je knettergek word als je op slechte wegen rijd het klappert en maakt veel lawaai maar aleen op slechtere wegen.


Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
Profile
  

, datum: 7 augustus 2009

Ervaring met Colt CZC: Motor is super soepel, bij open rijden bij mij soms lichte trilling bij sommige snelheden. Dicht is ie ook echt dicht, klein beetje windgeruis bij achterruitrubbers, niet echt hinderlijk. Bij 100 km/h is 1:16 makkelijk haalbaar (met optionele cruise control dat wel).
Klapdak werkt probleemloos, alleen controle piepjes zijn hard en hinderlijk, moet nog vragen aan dealer of dit uit kan.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Heeft nog geen beurt gehad, wel had ik een zijrichtingaanwijzer kapot. Waarschijnlijk door wasstraat. Komt mogelijk door driehoeksvorm.

Uitvoering1.5 Limited Edition
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand11.000 km
DealerRomar

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor9
  
 
Reactie van: X_qty_x, datum: 20 november 2010

Antwoord: Hallo Nospam

Ik heb interesse om een Mitsubishi CZC te kopen en wilde graag weten of je nu een jaar later nog andere (negtieve) ervaringen hebt?

Groetjes Q

  

Op zoek naar meer Mitsubishi Colt CZC?

Bezoek ook het forum in:


UnitedConsumers