18 april 2002
 

Mitsubishi Colt (1995 - 2004)

mitsubishi biedt een speciale editie van de colt: de colt xplod

Autozine
18 april 2002 | Jong, sportief en muzikaal. Dit zijn de kenmerken van de nieuwste aanvulling op het Mitsubishi Colt-programma, de Colt Xplod. De Colt is in de Xplod-uitvoering voorzien van een aantal luxe extra's die vooral de jongere automobilist moeten aanspreken.

De Mitsubishi Colt Xplod is gebaseerd op de Colt 1.3 Family en heeft een pakket aan accessoires. Airconditioning, een lederen stuurwiel en pookknop, centrale deurvergrendeling en metallic lak zijn standaard. Accessoires als een toerenteller, blauwe meters, speciale bekleding en 14-inch lichtmetalen wielen, geven de Colt Xplod een sportief voorkomen. Twee airbags bieden bescherming aan bestuurder en passagier.

Mitsubishi Colt (1995 - 2004)

De basis voor het actiemodel vormt de Xplod-caraudio-lijn van Sony. De Colt Xplod wordt geleverd met de Sony CDX-CA600X radio/cd-speler met een vermogen van 4 x 50 watt. De radio/cd-speler is voorzien van My Best Sound Position, Dynamic Bass en RDS-EON.

Het Xplod-pakket heeft een waarde van 3.100,- euro. Mitsubishi biedt het pakket echter aan voor 1.400,- euro. Daardoor is er al een Colt Xplod verkrijgbaar voor 14.295,- euro.

Vandebron
 

Info

Techniek

Prijs

Forum