9 augustus 2004
Mini Cabrio (2004 - 2009)

Mini Cabrio (2004 - 2009)

Mini Cabrio als vervangende auto bij Moller Autoschade

Autozine
9 augustus 2004 | Autoschades staan doorgaans garant voor veel ergernis en veel stress. Het euvel brengt namelijk zelf ook nog een vraagstuk met zich mee. Namelijk: Hoe komen we nu op de zaak? Vervangend vervoer is, zeker wanneer deze dienst u gratis aangeboden wordt door het schadebedrijf, zeer welkom. Maar Möller Autoschade maakt het ook nog leuk! De vervangende auto wordt een verwenauto.
IkWilVanMijnAutoAf

In 25 jaar is de uit de hand gelopen hobby van Alfred Möller uitgroeid tot een organisatie met drie vestigingen. Er is een vestiging in Schiebroek, een in Rotterdam-Centrum en een in Zuid onder de naam Alacar. Per week zijn de vestigingen samen goed voor zo'n honderd reparaties en behoort daarmee tot een van de grootste universele schadebedrijven van Nederland.

Mini Cabrio (2004 - 2009)

Maar dat is niet wat Möller bijzonder maakt. Het is het serviceniveau waardoor het bedrijf bekend is geworden. Zo was Möller Autoschade naar eigen zeggen één van de eerste schadeherstellers die vervangend vervoer ter beschikking stelde. Inmiddels is dit gemeengoed. Möller gaat inmiddels een stap verder met het inzetten van verwenautos. Drie jaar geleden is er een proef gestart in samenwerking met Mini. Dit bleek een schot in de roos. Een jaar later is deze service uitgebreid door het inzetten van open auto's tijdens de zomermaanden. Hier is o.a. de trendy smart Roadster voor gebruikt. Ook dit past geheel in het plaatje van de verwenservice. Met het inzetten van de Mini Cooper Cabrio zet het bedrijf zich weer op de kaart.

Mini Cabrio (2004 - 2009)
XLLease
Mini geeft zongarantie op CabrioMini geeft zongarantie op Cabrio
27 september 2007
MINI Cabrio leverbaar als SidewalkMINI Cabrio leverbaar als Sidewalk
15 december 2006
Mini Cabriolet debuteert als Cooper SMini Cabriolet debuteert als Cooper S
26 april 2004
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum