1 augustus 2021
Mercedes-Benz EQA

Forum Mercedes-Benz EQA

Reacties van eigenaren

  

, datum: 29 juli 2021

Ervaring met EQA: Na het afscheid van onze GLC Coupe versie over gestapt naar de EQA, de 1ste proefrit waar ik overigens weinig van verwachtte verbaasde mij. Wat een fijne auto is dit! Wel vreemd geheel elektrisch, alles in het zeer fraaie interieur met een (AMG line en AMG + pakket) zit op zijn plaats wat bekend is van Mercedes.

Deze auto rijdt zeer Smooth, met een kleine voetbeweging snel van zijn plaats met toch een gewicht van 1940 kg. Direct naar huis gereden met deze EQA. Normaal moest ik alle trucen uit de kast halen om mijn wederhelft te overtuigen, maar bij het zien en voelen van deze auto was ook zij geheel verkocht.

Inmiddels hebben wij sinds enkele dagen 400KM weg en zijn qua rijden geheel tevreden met de EQA. Wij hebben gewoon gereden zonder te letten op het gebruik, dus vlot weg bij het stoplicht, kruissnelheid rond de 110km/h veelvuldig stad en grote weg een afstand van 385 km afgelegd. Zou volgens de gegevens nog zuiniger, kunnen maar wij zijn niet zo van de zuinigen. Laden was 3hr en 50 minuten 82% geladen aan een 11 kW laadpaal a 31 cent / kW is met een smile betalen. Binnenkort zullen wij langere trips gaan maken en hopen de ervaringen met jullie te delen.


Bouwjaar2021
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
DealerWust

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
 
Mitsubishi OutlanderMitsubishi Outlander
★★★☆☆
placeholderBMW X1
★★★☆☆
Volkswagen TiguanVolkswagen Tiguan
★★★☆☆
Peugeot 3008Peugeot 3008
★★★☆☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten