11 januari 2011
Mercedes-Benz C-Klasse Estate (2007 - 2014)
Nieuws

Merecedes-Benz C-Klasse

Merecedes maakt prijs vernieuwde C180 bekend

11 januari 2011 - In maart start de levering van nieuwe generatie C-Klasse. Hij is herkenbaar aan het nieuwe Mercedes-Benz familiegezicht en een compleet nieuw, hoogwaardiger interieur inclusief een completere standaarduitrusting. De nieuwe C-Klasse kenmerkt zich bovendien door een hogere mate van veiligheid en efficiency.
AutoCoach

Alle modellen hebben standaard een ECO start/stop functie en de 7G- Tronic Plus transmissie is nu ook beschikbaar voor de uitvoeringen met viercilinder motor. De prijslijst vermeldt bedragen vanaf € 34.950 (voorganger: vanaf € 35.950). Tegen een bijtellingvriendelijke meerprijs is het aantrekkelijke Business Class pakket met onder meer een navigatiesysteem beschikbaar.

Mercedes-Benz C-Klasse Estate (2007 - 2014)

De nieuwe C-Klasse is op alle fronten verder verfijnd. Alle beschikbare motoren dragen mede dankzij de standaard ECO start/stop functie voortaan het BlueEfficiency-label. De nieuwe C-Klasse is dan ook tot wel 31% zuiniger dan zijn voorganger. Zo is de nieuwe C 220 CDI BlueEfficiency goed voor een gemiddeld verbruik van 4,4 l/100 km. Vrijwel alle nieuwe C-Klasse-modellen hebben een groen label.

De nieuwe C-Klasse is vergeleken met zijn voorganger completer uitgevoerd. Radio Audio 20 CD en een met nappaleder bekleed multifunctioneel stuur zijn voortaan standaard. De nieuwe C-Klasse is er direct ook in Business Class uitvoering. Tegen de bijtellingvriendelijke meerprijs van € 1.495,- wordt de standaarduitrusting aangevuld met het Becker Map Pilot EU-navigatiesysteem met 3D-weergave en aparte aanduiding van rijbaan en de geldende snelheidslimiet. Ook metallic lak, het Park Tronic system, diefstal/inbraakalarm, een vierspaaks met nappaleer bekleed multifunctioneel stuur (12 toetsen) en LED dagrijverlichting maken deel uit van het Business Class pakket. Het Business Class pakket is ook beschikbaar in combinatie met de Elegance- en Avantgarde-lijn.

Mercedes-Benz C-Klasse Estate (2007 - 2014)

De levering van de nieuwe C-Klasse start in maart aanstaande. De nieuwe modellen zijn met ingang van heden te bestellen bij de Mercedes-Benz dealer. De prijslijst start bij € 34.950 (inclusief BTW en BPM) voor de 115 kW (156 pk) sterke C180 CGI BlueEfficiency met handgeschakelde zesversnellingsbak. In Estate-uitvoering is dit model er vanaf € 36.850.

XLLease
XLLease