10 juni 2016
Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet

Mercedes-Benz prijst C-Klasse Cabrio

Autozine
10 juni 2016 | Hij is klaar voor de zomer: de eerste cabriolet op basis van de Mercedes-Benz C-Klasse is nu te bestellen. Daarmee vormt de C-Klasse Cabriolet het nieuwe instapmodel in de cabriowereld van Mercedes-Benz. Leverbaar vanaf 49.495 euro.
AutoCoach

Of hij nu open of dicht is, de Cabriolet onderscheidt zich in beide gevallen door een eigen design. De volautomatische stoffen kap kan tot een snelheid van 50 km/h in 20 seconden worden geopend of gesloten en is beschikbaar in vier kleuren. Dankzij het elektrische windschermsysteem AIRCAP en de hoofdruimteverwarming AIRSCARF kan het hele jaar open worden gereden.

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet

De leverbare motoren variëren van 115 kW/156 pk tot 375 kW/510 pk. Daarbij is er de keuze uit een dynamisch afgestemd, verlaagd sportonderstel of luchtvering AIRMATIC. Voor het eerst is de negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC in de C-Klasse voor alle vier- en zescilindermotoren beschikbaar. De zescilinder motorvarianten zijn uitgerust met de permanente vierwielaandrijving 4MATIC voor optimale grip.

Naast het AGILITY CONTROL-onderstel zijn de "diamond grille" en LED-koplampen standaard. In het interieur zijn de cabriostoelen in integraallook en de automatische gordelaanreiker standaard. Aan de laatste veiligheidsvereisten wordt voldaan door de COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, die bij botsingsgevaar in staat is autonoom af te remmen.

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet

Op zoek naar een Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet?
bynco heeft er 3 vanaf € 36.099,-

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet

Mercedes C-Klasse Cabrio ook als AMGMercedes C-Klasse Cabrio ook als AMG
23 maart 2016
Mercedes introduceert C-Klasse CabrioMercedes introduceert C-Klasse Cabrio
29 februari 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum