6 juni 2002

Mercedes-Benz C-klasse (2000 - 2007)

de mercedes-benz c-klasse is nu ook in class-uitvoering leverbaar

6 juni 2002 - Begin juni introduceert Mercedes-Benz de Limited Edition CLASS voor de C-Klasse. De C-Klasse CLASS is gebaseerd op de Classic uitvoering en is standaard uitgerust met extra's zoals automatische airconditioning, lichtmetalen velgen en metallic lak. De CLASS wordt geleverd in de modellen C 180 Kompressor (Sedan, Combi en Sportcoupe) en de C 200 CDI (Sedan en Combi). De prijs van de CLASS ligt € 995 boven die van de huidige Classic. Voor de klant betekent dit een voordeel van ruim € 3.000.

"Sinds de introductie in 2000 is de nieuwe C-Klasse een groot succes. Een succes dat later alleen nog maar uitgebreid is met de gelijktijdige komst van de Combi en de Sportcoupe. In de ruim twee jaar die sinds de introductie van de Sedan zijn verstreken, zijn er in Nederland meer dan 10.000 C-Klasses verkocht.", aldus Mercedes.

Mercedes-Benz C-klasse (2000 - 2007)

Veiligheid heeft bij de C-Klasse altijd hoog in het vaandel gestaan. De auto is daarom standaard uitgerust met het Electronic Stability Program ESP, de rem-assistent BAS, een stoelbezettingssensor, gordelspanners en gordelkrachtbegrenzers, windowbags en een sidebag in beide voorportieren. Ook de tempomaat met elektronische snelheidsbegrenzer SPEEDTRONIC is standaard.

Naast deze veiligheidsvoorzieningen omvat de standaarduitrusting onder meer een verstelbaar multifunctioneel stuurwiel, regensensor, 6-versnellingsbak en elektrisch verstelbare stoelen.

XLLease
XLLease