Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

Bijtelling leaseauto

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Voor wie alleen een sedan ziet als een volwaardige Mercedes-Benz is er nu de A-Klasse Limousine: de dynamiek en innovatieve techniek van het instapmodel, in een chique verpakking.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 45.927,-
 CO2-uitstoot: 149 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 10.104,-

 
Bijtelling "Mercedes-Benz A-Klasse Limousine A220 4Matic DCT"
 
Bijtelling per jaar€ 3.850,-
Bijtelling per maand€ 321,-
 
Seat ToledoSeat Toledo
"1.2 TSI Reference"
Toyota Corolla SedanToyota Corolla Sedan
"1.8 Hybrid Active"
Audi A3 LimousineAudi A3 Limousine
"1.0 TFSI"