McLaren 650S

Bijtelling leaseauto

McLaren 650S

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De McLaren 650S belooft supercar-prestaties te combineren met de bruikbaarheid van een gewone auto. Grotendeels is dat gelukt. Lange afstanden geen probleem. Kalm te rijden, maar ook schandalig snel.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 289.500,-
 CO2-uitstoot: 275 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 63.690,-

 
Bijtelling "McLaren 650S Coupe"
 
Bijtelling per jaar€ 32.960,-
Bijtelling per maand€ 2.747,-
 

Op zoek naar een McLaren 650S?
DAS import heeft er 1 vanaf € 155.152,-

McLaren 650S

Jaguar F-TYPE CoupeJaguar F-TYPE Coupe
"2.0 i4 Turbo"
logoPorsche 911
"Carrera PDK"
Lexus LCLexus LC
"500h"
BMW i8BMW i8
"Coupe"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum