Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Mazda MX-5 is er nu ook als RF. Deze versie met metalen dak biedt geen extra comfort en is geen volwaardige cabrio. Hij is echter wel exclusiever en sportiever dan de gewone MX-5.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 36.300,-
 CO2-uitstoot: 142 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 7.986,-

 
Bijtelling "Mazda MX-5 RF SkyActiv-G 131 TS+"
 
Bijtelling per jaar€ 3.043,-
Bijtelling per maand€ 254,-
 

Op zoek naar een Mazda MX-5 RF?
bynco heeft er 1 vanaf € 28.700,-

Mazda MX-5 RF

Audi TTAudi TT
"1.8 TFSI"
Toyota GT86Toyota GT86
"Sport automaat"
Lexus RCLexus RC
"300h"
logoBMW 4-Serie Coupe
"420iA High Executive"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum