Lexus UX

Bijtelling leaseauto

Lexus UX

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Lexus UX is een crossover met de nadruk op sportiviteit. Een uitstekend weggedrag en uitgesproken vormgeving spelen in op de emotie. Hybride aandrijving maakt de UX250h juist een verstandige keuze.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 45.000,-
 CO2-uitstoot: 103 gr/km8%
Belastbaar bedrag€ 3.600,-
  
 300e Electric Executive€ 16.950,-
Belastbaar deel boven € 50.00022%
Belastbaar bedrag€ 3.729,-
  
Belastbaar bedrag totaal€ 7.329,-

 
Bijtelling "Lexus UX 300e Electric Executive"
 
Bijtelling per jaar€ 3.793,-
Bijtelling per maand€ 316,-
 

Op zoek naar een Lexus UX?
DAS import heeft er 43 vanaf € 29.137,-

Lexus UX

Mazda MX-30Mazda MX-30
"First Edition"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum