21 augustus 2014
Lexus RX (2009 - 2015)

Lexus RX (2009 - 2015)

Lexus RX tijdelijk als Hybrid Tech Edition

21 augustus 2014 | De Lexus RX 450h is tijdelijk leverbaar als Hybrid Tech Edition. Deze bijzondere uitvoering is aan de buitenkant te herkennen aan zijn voorbumper van een exclusief design, 19-inch lichtmetalen wielen en een schuif-/kanteldak dat elektrisch bedienbaar is. En om het comfort nog verder te verhogen, is ook de achterklep elektrisch bedienbaar (Power Back Door).

De Tech Edition is daarnaast voorzien van audioapparatuur van Mark Levinson. De luidsprekers zijn speciaal ontworpen voor de specifieke interieurruimte van de Lexus RX.

Lexus RX (2009 - 2015)

Ook is de Tech Edition voorzien van "Head-Up Display": gegevens over de snelheid en navigatie-aanwijzingen worden op de voorruit, in het blikveld van de bestuurder, geprojecteerd. Op die manier kan de bestuurder zijn aandacht bij de weg houden. De koplampunits met LED technologie zorgen voor een krachtig heldere lichtbundel.

De prijzen van de RX450h Hybrid beginnen bij 74.990 euro. De SUV staat vanaf nu bij de Lexus dealer. De Red Carpet Treatment is bij de prijs inbegrepen. Dit omvat onder meer een haal- en brengservice en vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!