4 augustus 2011
Lexus GS

Lexus GS

Lexus geeft voorproefje van nieuwe GS

Autozine
4 augustus 2011 | Lexus onthult 19 augustus (Europese tijd) de nieuwe GS op het Pebble Beach Concours d'Elegance in Californië. De vierde generatie GS is volledig opnieuw ontworpen. Hij beschikt over de nieuwe, herziene L-finesse designfilosofie, met stijlkenmerken als een opvallende nieuwe grille, die op alle toekomstige modellen van Lexus te zien zal zijn.

Op zoek naar een Lexus GS?
bynco heeft er 4 vanaf € 42.804,-

Lexus GS

Behalve een nieuw uiterlijk, belooft Lexus verbeterde rij- en stuureigenschappen, wat wordt versterkt door het nieuwe Dynamic Handling-systeem. Uiteraard zal er ook een Lexus Hybrid Drive versie op de markt komen. In Nederland is ruim 90% van de Lexus verkopen voorzien van Lexus Hybrid Drive.

Lexus GS

"De nieuwe GS biedt een meer dynamische rijervaring, heeft een gedurfder ontwerp en een ruimer interieur. Hiermee komt Lexus tegemoet aan de steeds hogere eisen van de klanten", aldus Andy Pfeiffenberger, Vice President Lexus Europe.

De Amerikaanse persconferentie van Lexus vindt plaats op 18 augustus 16:15 uur lokale tijd in het Parc du Concours nabij The Lodge op Pebble Beach.

AutoCoach
Vernieuwde Lexus GS nu bij de dealerVernieuwde Lexus GS nu bij de dealer
28 januari 2016
Lexus geeft prijzen vernieuwde GS vrijLexus geeft prijzen vernieuwde GS vrij
27 november 2015
Lexus GS ondergaat faceliftLexus GS ondergaat facelift
14 augustus 2015
Lexus introduceert GS FLexus introduceert GS F
6 januari 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum