3 augustus 2015
Land Rover Evoque (2011 - 2018)

Range Rover Evoque

Range Rover verlaagt uitstoot Evoque

Autozine
3 augustus 2015 | Land Rover heeft het verbruik van de Evoque verlaagd. Dankzij de nieuwe Ingenium motorenfamilie en het a√ęrodynamische design van de Range Rover Evoque Coup√©, is de uitvoering met eD4 dieselmotor en voorwielaandrijving voortaan beschikbaar met 20% bijtelling. Daarnaast bieden een tweetal Business Editions voor deze uitvoering nog meer voordeel, met een rijkere uitrusting tegen een speciale prijs.
KwikFit
 

Met een gecombineerd verbruik van 4,2 l/100 km en een CO2-emissie van 109 g/km valt de voorwielaangedreven Range Rover Evoque eD4 Coupé voortaan binnen de 20% bijtellingscategorie.

Land Rover Evoque (2011 - 2018)

Om het model nog interessanter te maken, introduceert Land Rover speciaal voor deze 20%-uitvoering twee Business Editions op basis van de SE en SE Dynamic. Deze onderscheiden zich alle door een rijkere uitrusting waarin tal van populaire opties zijn gecombineerd tegen een speciale prijs.

De Range Rover Evoque eD4 Coupé SE Business Edition omvat de volgende extra uitrusting ten opzichte van de standaard SE: InControl Touch SD-card navigatiesysteem, achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, LED-mistlampen vóór, Xenon koplampen met LED signature-verlichting en glazen panoramadak met elektrische zonwering. Met een vanafprijs van € 48.990 betekent dit een consumentenvoordeel van € 1.030 ten opzichte van de normale verkoopprijs.

Deze Business Edition Range Rover Evoque eD4 Coupé onderscheidt zich niet alleen door de extra sportieve uitmonstering van de SE Dynamic-uitvoering, maar ook door zijn rijkere uitrusting. Naast een glazen panoramadak met elektrische zonwering zijn dat een achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, twaalfvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met memoryfunctie en een Cold Climate Convenience Pack met verwarmbare voorruit, verwarmde ruitensproeiers en verwarmbare stuurwielrand. Deze Business Edition vertegenwoordigt een consumentenvoordeel van € 1.590 ten opzichte van de normale verkoopprijs en wordt aangeboden vanaf € 51.990.

De Business Editions van de Range Rover Evoque eD4 Coupé met 20% bijtelling zijn per direct te bestellen en kunnen worden gecombineerd met alle beschikbare opties. In verband met de wijziging van de bijtellingregels per 1 januari 2016 geldt de 20% bijtelling alleen voor auto's die voor 2016 zijn geregistreerd. De Range Rover Evoque eD4 Coupé is verkrijgbaar vanaf € 45.850.