28 augustus 2014
Land Rover Evoque (2011 - 2018)

Range Rover Evoque

Business Editions voor Range Rover Evoque

Autozine
28 augustus 2014 | Wat vorig jaar begon met één uitvoering, is inmiddels uitgegroeid tot een volledig programma: de Business Editions voor de Range Rover Evoque. Naast de Pure en Dynamic wordt nu ook de Prestige aangeboden met zo'n aantrekkelijk pack, dat veel gekozen opties combineert tegen een speciale pakketprijs. Bovendien kunnen de Business Editions nu ook worden gecombineerd met alle motoren.
KwikFit
 

Kenmerkend voor de Business Editions van de Pure-, Prestige- en Dynamic-uitvoeringen van de Range Rover Evoque is het klantvoordeel, dat afhankelijk van de uitvoering kan oplopen tot € 3.510.

Land Rover Evoque (2011 - 2018)

De Pure Business Edition combineert aspecten die styling, comfort en rijbeleving verder versterken met systemen op het gebied van entertainment, informatievoorziening en communicatie. Zo wint het exterieur aan uitstraling met 18-inch '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen met 235/60 R18-banden, LED-mistlampen en een glazen panoramadak. Het interieur krijgt stoelbekleding in generfd leder, beschikbaar in de kleuren Almond, Cirrus of Ebony. Vloermatten met omboording en ambianceverlichting met variabele kleur maken het plaatje compleet.

Het 8-inch kleuren TFT-touchscreen met zorgt voor de weergave van het  tot de Business Edition behorende harddrive navigatiesysteem. Uiteraard biedt dit  systeem een TMC-functie voor integratie van verkeersinformatie in de routebegeleiding en spraakbediening voor hands-free gebruik. Ook hands-free is het Bluetooth mobiele telefoon-integratiesysteem, inclusief Bluetooth audiostreaming waarmee op de telefoon opgeslagen muziek draadloos via het audiosysteem kan worden afgespeeld. Tot slot is er een Hi-line Meridian audiosysteem met 380 W, 10 luidsprekers en subwoofer, virtuele CD-wisselaar en Audio Connectivity System (iPod-aansluiting en USB-poort)

Het Pure Business Edition pack heeft een meerprijs van € 3.500; een consumentenvoordeel van € 3.510 ten opzichte van de normale prijs van € 7.010.

Het Business Edition pack voor de Range Rover Evoque Prestige en Dynamic heeft dezelfde omvang en stelt styling, comfort en gebruiksgemak centraal. Deze Business Editions bieden de volgende extra uitrusting ten opzichte van de standaarduitvoeringen: glazen panoramadak met elektrische zonwering, Park Distance Control (PDC) vóór (achter is al standaard), elektrische achterklepbediening, verwarmbare voorruit en verwarmbare ruitensproeiers. De automatische airconditioning wordt uitgebreid met een luchtkwaliteitssensor en automatische recirculatie, en evenals bij de Pure Business Edition is een harddrive navigatiesysteem met TMC-functie, spraakherkenning en virtuele CD-wisselaar voor audiosysteem onderdeel van het pack. Tot slot zijn er gepolijste roestvaststalen dorpellijsten voor de voorportieren met verlicht 'RANGE ROVER' woordmerk, verwarmbare voorstoelen, verwarmbare stuurwielrand en een bevestigingsrailsysteem voor de bagageruimte

Het Prestige/Dynamic Business Edition pack heeft een meerprijs van € 3.000, een consumentenvoordeel van € 2.330 ten opzichte van de normale prijs van € 5.330.

Profile
Range Rover bouwt 600.000e EvoqueRange Rover bouwt 600.000e Evoque
8 mei 2017
Graphite Design pack voor RR EvoqueGraphite Design pack voor RR Evoque
20 april 2016
Range Rover bouwt 500.000ste EvoqueRange Rover bouwt 500.000ste Evoque
26 februari 2016
LandRover organiseert Design Your EvoqueLandRover organiseert Design Your Evoque
21 oktober 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum