Kia EV6

Kia EV6

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Kia EV6 is een elektrische auto die verstandig en begeerlijk is. De EV6 is fraai gelijnd en praktisch. De EV6 is stil, snel en soepel maar ook sportief en dynamisch.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 35.000,-
 CO2-uitstoot: 0 gr/km16%
Belastbaar bedrag€ 5.600,-
  
 77 kWh GT-Line€ 21.895,-
Belastbaar deel boven € 35.00022%
Belastbaar bedrag€ 4.817,-
  
Belastbaar bedrag totaal€ 10.417,-

 
Bijtelling "Kia EV6 77 kWh GT-Line"
 
Bijtelling per jaar€ 5.391,-
Bijtelling per maand€ 449,-
 
AutoCoach
Mazda MX-30Mazda MX-30
"MX-30"
Lexus UXLexus UX
"300e Electric"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum