14 oktober 2004
 

Jaguar X-TYPE

Win een Jaguar X-TYPE met chauffeur bij Sky Radio

Autozine
14 oktober 2004 | Sky Radio tovert op maandag 25 oktober het Texaco tankstation, langs de A13 bij Delft om tot een VIP-tankstation. Automobilisten, die bij het Texaco station komen tanken, krijgen gedurende de hele dag een zeer luxueuze VIP-behandeling en maken bovendien kans op een gratis volle tank.
 

Alle automobilisten worden onthaald op een rode loper door heuse butlers die niet alleen hun auto voltanken maar ook de deur openhouden en de autoruit schoonmaken. Op weg naar de shop kan men zijn schoenen laten poetsen of genieten van een gratis kopje koffie en een vers croissantje. Als klap op de vuurpijl worden er gratis tankbeurten weggegeven aan elke klant die als bezoeker nummer 101 tankt.

Deze bijzondere dag luidt de unieke promotie in, die Sky Radio organiseert in samenwerking met Jaguar en Texaco. Gedurende 2 weken wordt er iedere werkdag een gloednieuwe Jaguar weggegeven. Het enige, dat luisteraars van Sky Radio hiervoor hoeven te doen is het Geluid van de Dag te raden op Sky Radio. Tien winnaars mogen zich een maand lang door een prive chauffeur in een Jaguar laten rondrijden!

De 10 gelukkigen, aan wie op 6 november een Jaguar wordt overhandigd, doen automatisch mee aan de wedstrijd waarmee zij kans maken de auto te mogen houden. Degene die zijn Jaguar gedurende deze maand op de meest opvallende en aansprekende manier gebruikt, wint het luxe voertuig! Een deskundige jury zal zich buigen over de prestaties van de deelnemers.