20 mei 2005

Jaguar X-TYPE

Succes voor Jaguar bij J.D. Power Survey

20 mei 2005 - Jaguar heeft een opvallend viervoudig succes behaald bij de jongste Initial Quality Study van J.D. Power and Associates, waarvan de resultaten gisteren in de Verenigde Staten bekend werden gemaakt.

Op zoek naar een Jaguar X-TYPE V6 3.0 Executive?
Nederland Mobiel heeft er 62 vanaf € 999,-

Jaguar X-TYPE V6 3.0 Executive

Het J.D. Power-onderzoek bepaalt de kwaliteit van nieuwe autos negentig dagen nadat consumenten ze in gebruik hebben genomen. Stuwende kracht achter dit resultaat is Jaguar's best presterende model, de X-TYPE Saloon, die bij het onderzoek 37 punten meer scoorde dan vorig jaar, maar liefst 35% beter.

Jaguar X-TYPE

De Halewood-fabriek van Jaguar, waar de X-TYPE wordt geproduceerd, ontving bovendien de Gold Award van J.D. Power voor best presterende Europese fabriek. Deze faciliteit is nu het centrum voor lean manufacturing, waarbij verspilling zoveel mogelijk wordt voorkomen zonder dat afbreuk wordt gedaan aan de hoge kwaliteit en voortdurende productverbetering.

"Van 36 automerken heeft Jaguar de tweede plaats behaald en het is het hoogst genoteerde Europese merk in de Initial Quality Study", zegt Bibiana Boerio, Managing Director van Jaguar Cars. "De combinatie van het succes van de X-TYPE en onze Halewood-vestiging in het J.D. Power-onderzoek getuigt op een fantastische manier van de inspanningen van het gehele Jaguar-team. Kwaliteitsverbetering is een passie voor iedereen bij Jaguar en deze uitstekende resultaten doen ons bijzonder veel deugd. Ik beschouw dit als de ware stem van onze klanten die ons informeren over de kwaliteit van hun Jaguar".

Dutchlease