26 november 2004
 

Jaguar X-TYPE

Finalist wil Jaguar aan stichting War Child schenken

Autozine
26 november 2004 | Patrick Douma uit Beuningen, een van de 10 finalisten van het radiospel "Win een Jaguar X-Type met Chauffeur" van Sky Radio/Texaco, schenkt deze exclusieve auto aan de stichting War Child mocht hij tot winnaar worden uitgeroepen.
 

Patrick legt uit waarom hij deze keuze gemaakt heeft. "Na het in ontvangst nemen van de Jaguar was ik, evenals de overige 9 kandidaten, erop gespitst om deze auto te winnen. Voor eigen gebruik weliswaar. Er ging op dat moment van alles door mijn hoofd: ludieke dingen bedenken, zo veel mogelijk publiciteit halen, persberichten schrijven, etc. Na enkele dagen kwam ik tot de conclusie dat ik me er eigenlijk prettiger bij voel, wanneer de Jaguar volledig toekomt aan een instantie die een goed doel nastreeft".

Jaguar X-TYPE

"Ik zag op televisie een reisverslag van Marco Borsato, ambassadeur van War Child. Hij bezocht een dorp in Kosovo. Van de 900 inwoners waren er 109 personen omgekomen in de Kosovo-oorlog, merendeels mannen. Hetgeen betekent dat vrijwel ieder kind, naast vreselijke oorlogservaringen, veelal ook nog een vader, broer of oom moet missen. Als vader van 3 kinderen, besef ik wat een groot geluk het is, om te leven in een gebied waar vrede heerst".

"Winnen van deze Jaguar, daar ga ik voor! Niet voor mezelf, maar voor War Child. Want iedereen zal het met mij eens zijn dat zij deze auto veel beter kunnen gebruiken dan ik". Zaterdag 11 december zal op de Miljonairsfair in de Amsterdamse RAI, bekend gemaakt worden of Patrick de Jaguar voor War Child gewonnen heeft.