Jaguar F-TYPE Coupe

Bijtelling leaseauto

Jaguar F-TYPE Coupe

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Jaguar moet verjongen en dat geldt dan vooral voor de kopersgroep. Met de F-TYPE heeft Jaguar alles in huis om een jongere groep kopers aan te spreken, want de auto is razendsnel en bloedmooi.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 116.950,-
 CO2-uitstoot: 234 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 25.729,-

 
Bijtelling "Jaguar F-TYPE Coupe 3.0 V6 Supercharged"
 
Bijtelling per jaar€ 13.315,-
Bijtelling per maand€ 1.110,-
Leaseprijs per maand vanaf€ 1.216,-
 
Jaguar F-TYPE Coupe leasen?
Dat kan! Vanaf € 1.216,-
Lease.auto

Lexus LCLexus LC
"500h"
logoPorsche 911
"Carrera PDK"
BMW i8BMW i8
"Coupe"
Mercedes GTMercedes GT
"GT"
Nissan GT-RNissan GT-R
"3.8 V6 Pure"