9 april 2013
Infiniti Q50

Infiniti Q50

Infiniti Q50 nu te bestellen

Autozine
9 april 2013 | In het verlengde van zijn debuut op de Autosalon van Genève zijn bij de Infiniti Centra in Amsterdam en Rotterdam nu reeds de orderboeken geopenend. De introductieprijzen starten bij Eur. 45.280. Deze prijzen zijn gebaseerd op voorlopige homologatiecijfers mbt CO2 uitstoot.
Nieuwe vloermatten voor de Infiniti Q50?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

 

De Infiniti Q50 is de eerste Infiniti met een 4-cilinder dieselmotor. Deze dieselmotor die ontstaan is uit de samenwerking met Daimler-Benz levert 170 pk en 400 Nm koppel. De Infiniti Q50 is hiermee leverbaar met een milieuvriendelijk B-Label.

Infiniti Q50

In eerste instantie wordt de Infiniti Q50 bestelbaar met de 2.2 diesel motor die gekoppeld kan worden aan een handgeschakelde 6 versnellingsbak of een automaat met 7 versnellingen.

De auto wordt ter gelegenheid van de introductie geleverd in 3 uitvoeringen. Zo beschikt iedere auto over navigatie met touch screen, parkeersensoren voor en achter met achteruitrij camera, audiosysteem, 17 inch lichtmetalen velgen en Direct Adaptive Steering met Active Lane Control.

In samenwerking met de fabriek wordt er gezocht naar een mogelijkheid om de auto op korte termijn aan een select publiek te presenteren tijdens een pre-première. De Infiniti Q50 is vanaf nu te bestellen. De levering start net na de zomer