Infiniti Q50

Bijtelling leaseauto

Infiniti Q50

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Infiniti Q50 is een premium zakenauto die zich onderscheidt met een uniek design, een rijke uitrusting en geavanceerde techniek. Met name de elektrische besturing maakt rijden met de Q50 anders.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 47.750,-
 CO2-uitstoot: 114 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 10.505,-

 
Bijtelling "Infiniti Q50 2.2d Premium"
 
Bijtelling per jaar€ 4.002,-
Bijtelling per maand€ 334,-
 
Nieuwe vloermatten voor de Infiniti Q50?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Tesla Model 3Tesla Model 3
"Standard Range Plus"
Renault TalismanRenault Talisman
"dCi 110 Life"
Skoda SuperbSkoda Superb
"1.6 TDi Ambition"
Kia OptimaKia Optima
"1.7 CRDi ComfortPlusLine"
Opel InsigniaOpel Insignia
"1.6 CDTI Online Edition"